Când unu plus unu fac NOI - Ediţia a II-a

Colecție: Familia la Curtea Veche

Titlu original: Secrets to Lasting Love - Uncovering the Keys ti Life-Long Intimacy

Traducător: Anacaona Mindrila

Copertă: Griffon and Swans (www.griffon.ro)

Anul apariției: 2010

Număr pagini: 280

Format: 13 x 20 cm

ISBN: 978-973-669-984-9

Când unu plus unu fac NOI - Ediţia a II-a

Autor: Gary Smalley

Familia la Curtea Veche
Stoc epuizat
23,12 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • Scenariul marital e bine cunoscut: topiţi unul după celălalt, ne urcăm în trenul dragostei, oprindu-ne într-o zi în gara căsniciei. De aici, mai devreme sau mai târziu, începe o nouă poveste, cu certuri, probleme, nemulţumiri – şi aşa mai departe se poate ajunge la un eventual divorţ. Gary Smalley, consilier şi terapeut  în probleme de cuplu, propune un nou scenariu celor care vor să se bucure de dragoste la fel ca-n prima zi. Urcaţi-vă în trenul dragostei, dar nu priviţi căsnicia ca pe un punct static, o simplă staţie în viaţa dumneavoastră, ci alege relaţia de tip „mereu împreună“, un model dinamic, în continuă transformare, dar mai ales necesar pentru a depăşi toate greutăţile vieţii.


  Această schimbare, de la static la dinamic, este suficientă pentru a vă face să înţelegeţi faptul că e firesc să apară obstacole de-a lungul drumului, cum la fel de firesc este să le şi rezolvaţi împreună, bucurându-vă zilnic unul de celălalt.


   


  Prezentare autor:


  Gary Smalley este unul dintre cei mai cunoscuţi autori şi conferenţiari americani în domeniul relaţiilor de cuplu. Este autorul sau coautorul a 16 bestselleruri, traduse în mai multe limbi, care au câştigat numeroase premii, precum şi al mai multor filme şi casete video de mare popularitate. A petrecut mai bine de 30 de ani învăţând de la alţii şi consiliind sute de cupluri. A intervievat personal sute de persoane singure sau implicate într-o relaţie de cuplu şi a aplicat chestionare la mii de participanţi la seminariile sale, punându-le două întrebări: „Care sunt lucrurile care întăresc relaţia voastră?“ şi „Care sunt cele care o şubrezesc? “


  Şi-a obţinut licenţa în psihologie la Universitatea Long Beach, din California. A obţinut, de asemenea, o diplomă de masterat şi două titluri onorifice de doctor, în consiliere educaţională şi în psihologie, pentru cei 30 de ani de cercetare în acest domeniu.