Bine ai venit!
|
| |
Megan Devine - E ok să nu fii ok - Curtea Veche Publishing
-25%

E ok să nu fii ok

Cum să faci față doliului și pierderii într-o lume care nu înțelege
45,00 lei 60,00 lei
Megan Devine știe ce înseamnă pierderea, atât ca terapeută, cât și ca femeie care și-a văzut partenerul înecându-se.

Megan Devine este scriitoare, psihoterapeută și expertă în comunicare. Călătorește în jurul lumii ca să îi încurajeze pe oameni să spună adevărul despre durere și să îi învețe să asculte cu adevărat, fără să se grăbească să le îndepărteze tristețile celor din jur. Trăiește alături de animalele sale în apropierea Oregonului.

A creat o comunitate online unde sunt oferite resurse și sprijin pentru persoanele care trec prin experiențe traumatizante. Prin intermediul cărților, podcasturilor și cursurilor virtuale, îi ajută pe cei dornici să-și crească respectul și iubirea față de sine și de ceilalți. Pentru mai multe informații despre activitatea sa, accesează refugeingrief.com.

E ok să nu fii ok este garanția ta că ai voie să simți ce simți, să faci ce faci și să spui ce spui atunci când viața îți rezervă o pierdere profundă și când lumea se dă peste cap să îți spună cum să devii ce nu vei mai putea niciodată să fii.

Jonathan Fields

Megan Devine cunoaște doliul la nivel personal: e terapeută și și-a pierdut partenerul. În cartea sa incredibil de sinceră și extrem de generoasă, Devine luptă cu realitatea doliului și îți amintește că-ți rămâne doar iubirea.

Jessica Handler

Înțelepciunea lui Megan Devine are puterea de a valida și de a umaniza experiența doliului. Te-ai săturat ca lumea să te întrebe dacă ești mai bine acum? Citește această carte pentru o perspectivă proaspătă.

Chris Guillebeau

O carte puternică. Prea multe altele se concentrează pe depășirea durerii, dar aceasta ne spune să întâmpinăm doliul, să îl ascultăm. E o carte inteligentă și onestă, un mesaj pe care trebuie să îl audă oricine s-a confruntat cu pierderea.

Theresa Reed

Cartea pe care o aștept de 30 de ani. O pot recomanda oricărui părinte îndoliat, văduv sau adult care deplânge pierderea cuiva drag.

Donna Schuurman

O călăuză atât pentru cei îndoliați, cât și pentru oamenii din jurul lor.

The New York Times

Vezi mai mult

Vezi mai putin

E ok să nu fii ok - Descriere și informații

Megan Devine scrie despre doliu cu profundă empatie și le deschide, prin această carte, o nouă perspectivă celor care vor să înțeleagă mai bine ce înseamnă pierderea, doliul și vindecarea în urma acestor traume.

Prin povești de viață, studii de caz și exerciții, E ok să nu fii ok așază într-o altă paradigmă miturile culturale curente despre întoarcerea cât mai rapidă la așa-numita „normalitate“, propunându-ne, în schimb, o abordare practică și sănătoasă de construire a unei vieți care să integreze atât experiențele fericite, cât și pe cele nefaste. Când privești lumea altfel decât numai în alb și negru, devii conștient că iubirea îți oferă oricând încă o șansă.

Anul apariției: 2022

Format: 14.5 × 20.5 cm

Număr pagini: 312

Traducere: Diana Ilie

Autor: Megan Devine

Titlu original: It's OK that You Are Not OK. Meeting Grief and Loss in a Culture That Doesn't Understand

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1290-4