Bine ai venit!
|
| |
Autor

Dr. Lea Lis

Dr. Lea Lis - Carti

Dr. Lea Lis are dublă specializare în psihiatria și psihologia adultului și a copilului și a lucrat cu familii încă de la începutul carierei. Ajută atât copiii, cât și adulții să facă față dificultăților de natură mintală și îi învață să ducă o viață sănătoasă.

Dr. Lis a simțit chemarea pentru medicină și psihiatrie la vârsta de 15 ani, când a început să lucreze la Hillside Psychiatric Hospital. A făcut rezidențiatul la St. Vincent’s Hospital și la New York University, apoi și-a dezvoltat cabinetul privat de psihiatrie Mindful Kid, dobândind experiență în lucrul cu diverse structuri familiale moderne. Are un cabinet particular în Southampton, New York.

Are propria rubrică în publicația de specialitate Psychology Today și a apărut la emisiuni televizate pe ABC, CBS și NBC ca specialistă în parenting. Predă la New York Medical College și este membră activă în cadrul American Psychiatric Association. Cercetările ei au fost publicate în The Journal of Psychiatric Practice și în The Journal of Academic Psychiatry.