Bine ai venit!
|
| |
Esther Perel - Inteligenţa erotică - Curtea Veche Publishing
-25%
Hardcover

Inteligenţa erotică

Reconcilierea vieţii erotice cu viaţa de familie
56,25 lei 75,00 lei
O carte care ne arată că viața sexuală pasională, jucăușă și chiar poetică nu este incompatibilă cu viața de cuplu.
Esther Perel (n. 1958) este un terapeut de cuplu şi de familie foarte cunoscut care se dedică, de peste treizeci de ani, ajutorării şi salvării cuplurilor ce se confruntă cu o mulţime de probleme în viaţa intimă şi nu mai cunosc pasiunea. Ca terapeut certificat de mai multe organizaţii de specialitate şi, totodată, ca membră a American Family Therapy Academy şi a Society for Sex Therapy and Research, îndrumă atent o mulţime de cupluri heterosexuale, homosexuale, bisexuale, interrasiale etc. Conferenţiază pretutindeni în lume pe teme de inteligenţă erotică şi emoţională, relaţii interculturale, medierea conflictelor şi identitatea familiilor moderne.

A absolvit Hebrew University din Ierusalim şi Lesley College şi deţine mai multe diplome de specialitate, cum ar fi cele de la Family Studies (New York), Institute for Sociotherapy (New York), The Family Institute of Cambridge (Cambridge) şi New England Institute of Psychodrama (Cambridge). A publicat numeroase articole de specialitate în reviste ca: The Washington Post, Vogue, Health Parent şi Working Woman şi a apărut în emisiuni televizate precum: Oprah Winfrey Show, The Today Show, Good Day New York etc.

Esther Perel vrea ca partenerii căsătoriți să se bucure de o viață sexuală împlinită: ea susține că relațiile pe termen lung sunt totuna cu moartea intimității și își propune să condimenteze monogamia cu puțină pasiune.

The Guardian

Tot ce este bun este rău pentru tine. Aceasta este, în esență, tema cărții lui Esther Perel despre cum să obții fericirea sexuală în căsnicie. Și vestea proastă – sau cea bună, în funcție de prioritățile tale – este că probabil are dreptate.

The Atlantic

Cartea aceasta va declanșa cu siguranță conversații inteligente care îi vor determina pe cititorii de pretutindeni să-și reconsidere convingerile referitoare la relații.

Publishers Weekly

Inteligența erotică aspiră să vă angajeze într-o discuție sinceră, clară și provocatoare. Vă încurajează să fiți curioși, să spuneți ceea ce este de nerostit și să nu vă temeți să puneți sub semnul întrebării corectitudinea sexuală și afectivă. Lăsând ușile deschise spre viața erotică și viața de familie, vă invit să punem accent pe sex.

Esther Perel

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Inteligenţa erotică - Descriere și informații

Problemele care pot apărea în cadrul vieții sexuale a unui cuplu sunt diverse, de la dispariția dorinței, în urma nașterii unui copil, până la rutină, plictiseală și infidelitate. Autoarea, terapeut cu o vastă experiență în psihologia cuplurilor, ne atrage atenția că dragostea sigură și confortabilă poate intra în conflict cu pasiunea și că viața sexuală este mult mai complexă decât credem.


Cartea de față ne arată cum să împăcăm domesticul cu dorința sexuală și cum să permitem pasiunii să ne intre în casă.

Anul apariției: 2022

Format: 15 × 23 cm

Număr pagini: 352

Ediția: a V-a

Traducere: Maria Loredana Dulcea

Autor: Esther Perel

Titlu original: Mating in Captivity: Reconciling the Erotic and the Domestic

Format ediție: Hardcover

ISBN : 978-606-44-1156-3