Bine ai venit!
|
| |
Rebecca Schrag Hershberg - Tantrum - Curtea Veche Publishing
-25%

Tantrum

Ghid de supraviețuire
48,75 lei 65,00 lei
Prin sfaturi practice (de la drumul de dimineață spre grădiniță, până la mai complicatele cumpărături, vacanțe sau separări familiale) și scris cu sinceritate și umor, ghidul vă oferă tot ce aveți nevoie ca să nu vă ieșiți din minți și să vă bucurați de frumusețea faptului de a fi părinți.

Rebecca Schrag Hershberg este fondatoare a organizației Little House Calls Psychological Services și psiholog specializat în a‑i ajuta pe copii și părinți să se confrunte cu diverse provocări legate de copilăria timpurie. A ocupat posturi de conducere în cadrul unei organizații nonprofit naționale care se ocupă de copii și într-un program de sănătate mintală pentru bebeluși și copii mici, desfășurat în spitale. A predat la catedra de pediatrie de la Albert Einstein College of Medicine și a coordonat numeroase seminare și ateliere pentru părinți. Locuiește în Dobbs Ferry, New York, împreună cu soțul și cei doi fii.

‎Dr. Hershberg scrie cu înțelepciune și umor despre experiența pe care copilul și părintele o au în urma luptei cu emoțiile uriașe dezlănțuite de tantrumuri. «Cuvintele care încep cu litera I» – iubirea și impunerea de limite – reprezintă un ghid atemporal pentru momentele de confuzie în care nu știți ce aveți de făcut. Orice părinte de copil mic ar trebui să citească această carte!

Alicia F. Lieberman

Spirituală și autentică – o resursă neprețuită pentru a face față crizelor copiilor, mai ales în momente și spații nepotrivite.

Joan L. Luby

Acest ghid important vă oferă îndrumări exhaustive nu doar pentru a supraviețui, ci și pentru a avea o viață de familie reușită, în ciuda haosului emoțional numit tantrum, și vă arată cum să navigați eficient prin acești ani dificili, păstrându‑vă modestia,
umorul și stăpânirea de sine. Bucurați-vă de călătoria care vă așteaptă!

Daniel J. Siegel

Tantrum - Descriere și informații

Sunteți părinții unui copil mic? Atunci sigur știți deja despre ce e vorba: prichindelul vostru adorabil, bine educat și politicos, se preface cât ai clipi într-un monstruleț urlător și de neconsolat. Locul de joacă e dintr-odată teren minat, cumpărăturile la supermarket devin brusc un coșmar, iar ora de culcare pare foarte, foarte departe. Simpla rostire a cuvântului „tantrum“ stârnește groaza printre părinți.


REBECCA SCHRAG HERSHBERG știe prea bine – doar e mama a doi băieți și psiholog specializat în copilăria timpurie. De aceea, a scris Tantrum. Ghid de supraviețuire, un manual extrem de necesar, în care detaliază pas cu pas gestionarea crizelor celor mici.

Anul apariției: 2022

Format: 14.5 × 20.5 cm

Număr pagini: 512

Traducere: Ruxandra Comșa

Autor: Rebecca Schrag Hershberg

Titlu original: The Tantrum Survival Guide. Tune In to Your Toddler's Mind (and Your Own) to Calm the Craziness and Make the Family Fun Again

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1107-5