Bine ai venit!
|
| |
Cristiana Petre, Andra Badea - Janis și penele magice - Curtea Veche Publishing
-15%
Hardcover

Janis și penele magice

Seria Tiny Rockers. Cartea 2
46,75 lei 55,00 lei
Janis Joplin e o puștoaică extraordinară: cântă din voce și la autoharpa primită de la bunica, pregătindu-se de zor să urce pe scena Festivalului de la Monterey!

La vârsta de 1 an, când i-au tăiat moțul, dintre toate obiectele de pe tavă, Cristiana a ales pixul. Douăzeci de ani mai târziu a intrat în lumea publicității, în calitate de copywriter. Peste încă zece ani a debutat cu Jimi și Fenderică, prima carte pentru copii din seria Tiny Rockers, inspirată din viața legendelor muzicii rock, urmată rapid de Janis și penele magice, despre extraordinara Janis Joplin, și de Freddie și motanul meloman, despre inegalabilul Freddie Mercury. Iar acum intră în scenă THE FAB FOUR, nimeni alții decât magnificii The Beatles... și micul lor prieten secret.

Melomană înrăită și pasionată în special de scena rockului clasic și alternativ, Cristianei îi place să se joace cu chitara electrică și cu ukulele, să scrie versuri și cântece pe ascuns și speră ca, prin cărțile ei, să răspândească „peace, love and rockʼnʼroll“ și în rândul juniorilor.

Andra Badea este ilustratoare freelance full-time, după ce mulți ani a fost și art director în agenții de publicitate. A făcut saltul din dragoste pentru ilustrația conceptuală și pentru designul de personaj. „CuteOsheniile“ ei – așa cum își numește personajele – au apărut în cărți pentru copii, pe numeroase postere de festival, ca mascote pentru diferite branduri, pe hârtie de împachetat cadouri sau chiar pe borsete. Andra a participat la expoziții de grup în România, Marea Britanie, Spania și Serbia, iar în Australia este reprezentată de agenția The Illustration Room. 

E dependentă de călătorii, sclavă de pisică, fană a listelor de tot felul, grădinar amator, Fecioară, copil la 37 de ani.  

„Crrryyy, baaabbbyyy, cryyy“ și ai imediat în mintea vocea unică a lui Janis. Dacă cei mici nu au auzit până acum de Janis Joplin și rock'n'roll, s-ar putea ca vreo câteva zile după lectură să nu mai vrea să audă altceva.

Editor

O ocazie extraordinară pentru ca rockerii să le vorbească rockerașilor despre legendele muzicii pe care o îndrăgesc. Și, pe urmă, să facă și un pic de gălăgie împreună.

Editor

Janis și penele magice - Descriere și informații

Vârstă recomandată: 4–8 ani


Partener media: ROCK FM


Deschideți prima carte despre Janis Joplin pentru copii și haideți să ne jucăm de-a legendele rock! Ce-ar fi să ne imaginăm cum au fost cei mai cunoscuți muzicieni ai genului când erau copii, cum au pornit pe drumul spre celebritate și cum au ajuns numele lor pe buzele tuturor?! Cărticica despre Janis și autoharpa ei, Harpi, este al doilea volum din seria Tiny Rockers și vă inspiră – mari și mici – să povestiți despre rockul clasic și să vă (re)îndrăgostiți de acordurile și vocile lui celebre.


În scurt timp, Janis și Harpi vor susține primul lor concert, unde vor fi urmărite de o mulțime uriașă de oameni. Șușotelile răutăcioase ale colegilor de școală sunt singurele care i-ar putea sta în cale lui Janis, ciobindu-i puțin câte puțin încrederea în sine. Află din paginile acestei cărticele colorate și amuzante cum a reușit Janis să-și urmeze visul, să-și învingă temerile și să devină marea cântăreață pe care ne-o amintim cu toții.


Dacă și tu te-ai îndrăgostit de rockul clasic ascultând viniluri pe covorul din sufragerie la pick-up-ul părinților, iar acum ai la rândul tău copii, o să vă placă la nebunie să descoperiți împreună aventurile celor două personaje, un poster cool și o mulțime de activități care îi vor împrieteni pe cei mici cu lumea fascinantă a legendelor muzicii rock.

Anul apariției: 2022

Format: 20 × 20 cm

Număr pagini: 36

Ilustrații: Andra Badea

Autor: Cristiana Petre

Format ediție: Hardcover

ISBN : 978-606-44-1186-0

Cărți de același autor
Janis și penele magice - Cărți asemănătoare