Bine ai venit!
|
| |
Cristiana Petre, Andra Badea - Cei patru fabuloși și microfonul fantastic - Curtea Veche Publishing
-10%
Hardcover

Cei patru fabuloși și microfonul fantastic

Seria Tiny Rockers. Cartea 4
49,50 lei 55,00 lei
John e cam furios de fel și intră mai mereu în belele, Paul e cuminte și își face totdeauna temele. Dar sunt cei mai buni prieteni și, împreună cu colegii lor de trupă, George și Ringo, vor cuceri culmi nebănuite ale muzicii și vor ajunge atât de cunoscuți, încât până și musculițele îi vor opri pe stradă pentru autograf. Cu un mic ajutor din partea microfonului fantastic... bineînțeles!

La vârsta de 1 an, când i-au tăiat moțul, dintre toate obiectele de pe tavă, Cristiana a ales pixul. Douăzeci de ani mai târziu a intrat în lumea publicității, în calitate de copywriter. Peste încă zece ani a debutat cu Jimi și Fenderică, prima carte pentru copii din seria Tiny Rockers, inspirată din viața legendelor muzicii rock, urmată rapid de Janis și penele magice, despre extraordinara Janis Joplin, și de Freddie și motanul meloman, despre inegalabilul Freddie Mercury. Iar acum intră în scenă THE FAB FOUR, nimeni alții decât magnificii The Beatles... și micul lor prieten secret.

Melomană înrăită și pasionată în special de scena rockului clasic și alternativ, Cristianei îi place să se joace cu chitara electrică și cu ukulele, să scrie versuri și cântece pe ascuns și speră ca, prin cărțile ei, să răspândească „peace, love and rockʼnʼroll“ și în rândul juniorilor.

Andra Badea este ilustratoare freelance full-time, după ce mulți ani a fost și art director în agenții de publicitate. A făcut saltul din dragoste pentru ilustrația conceptuală și pentru designul de personaj. „CuteOsheniile“ ei – așa cum își numește personajele – au apărut în cărți pentru copii, pe numeroase postere de festival, ca mascote pentru diferite branduri, pe hârtie de împachetat cadouri sau chiar pe borsete. Andra a participat la expoziții de grup în România, Marea Britanie, Spania și Serbia, iar în Australia este reprezentată de agenția The Illustration Room. 

E dependentă de călătorii, sclavă de pisică, fană a listelor de tot felul, grădinar amator, Fecioară, copil la 37 de ani.  

Îmbrăcați mai mereu la costum și la cravată, dar năzdrăvani din cale-afară și atât de inspirați, că nu poți să-i asculți și să rămâi pe scaun. Dacă cei mici nu au auzit până acum de John Lennon și The Beatles, s-ar putea ca vreo câteva zile după lectură să nu mai vrea să audă altceva.

Editor

O ocazie extraordinară pentru ca rockerii să le vorbească rockerașilor despre legendele muzicii pe care o îndrăgesc. Și, pe urmă, să facă și un pic de gălăgie împreună.

Editor

Cei patru fabuloși și microfonul fantastic - Descriere și informații

Vârstă recomandată: 4–8 ani

Partener media: ROCK FM

Deschide această cărticică despre The Beatles pentru copii și hai să ne jucăm de-a legendele rock! Ce-ar fi să ne imaginăm cum au fost cei mai cunoscuți muzicieni ai genului când erau copii, cum au pornit pe drumul spre celebritate și cum au ajuns numele lor pe buzele tuturor?! Cărticica despre cei patru fabuloși din Liverpool și neobișnuitul lor prieten, un microfon cu superputeri fantastice, este al patrulea volum din seria Tiny Rockers și vă inspiră – mari și mici – să povestiți despre rockul clasic și să vă (re)îndrăgostiți de acordurile și vocile lui celebre.

John are părul ciufulit, ochelari rotunzi și talent cu carul, dar din păcate e cam certat cu regulile. Sau din fericire? Căci, dacă n-ar fi ajuns din nou la director în acea dimineață mohorâtă de luni, poate că n-ar mai fi făcut cunoștință cu microfonul fantastic și superputerile lui, iar o lume întreagă n-ar mai fi fredonat până astăzi „Love, Love Me Do”, „Yellow Submarine” sau „Let It Be”. Dar John, Paul, George și Ringo au avut curaj să facă lucrurile în felul lor și, chiar dacă s-au mai ciondănit când și când, ca prietenii, tot au rămas în amintirea tuturor ca „Cei patru fabuloși”. Urmează-i și tu în călătoria lor muzicală până la studiourile Abbey Road din Londra, cu o oprire pe stadion, pentru primul concert din istorie într-un loc atât de mare, și la Palatul Buckingham, unde i-a primit în vizită nimeni alta decât... Regina Angliei!

Dacă și tu te-ai îndrăgostit de rockul clasic ascultând viniluri pe covorul din sufragerie la pick-up-ul părinților, iar acum ai la rândul tău copii, o să vă placă la nebunie să descoperiți împreună aventurile celor cinci personaje, un poster cool și o mulțime de activități care îi vor împrieteni pe cei mici cu lumea fascinantă a legendelor muzicii rock.

Anul apariției: 2023

Format: 20 × 20 cm

Număr pagini: 36

Ilustrații: Andra Badea

Autor: Cristiana Petre

Format ediție: Hardcover

ISBN : 978-606-44-1480-9

Cărți de același autor
Cei patru fabuloși și microfonul fantastic - Cărți asemănătoare