Cristiana Petre
BIOGRAFIE

La vârsta de 1 an, la tăierea moțului, dintre toate obiectele de pe tavă, Cristiana a ales pixul. Douăzeci de ani mai târziu, a intrat în lumea publicității, în calitate de copywriter. Iar acum, peste încă zece ani, debutează cu Jimi și Fenderică, prima carte pentru copii din seria Tiny Rockers, inspirată din viața legendelor muzicii rock. 

Melomană înrăită și pasionată în special de scena rockului clasic și alternativ, Cristianei îi place să se joace cu chitara electrică și cu ukulele, să scrie versuri și cântece pe ascuns și speră ca, prin cărțile ei, să răspândească „peace, love and rockʼnʼroll“ și în rândul juniorilor.

55,00 lei

Descriere Deschideți prima carte despre Jimi Hendrix pentru copii și hai să ne jucăm de-a legendele rock! Ce-ar fi să ne imaginăm cum au fost cei mai cunoscuți muzicieni ai genului când erau copii, cum au pornit pe drumul spre celebritate și cum au ajuns numele lor pe buzele tuturor?! Cărticica despre Jimi și chitara lui, Fenderică, deschide seria Tiny Rockers și vă inspiră – mari și mici – să povestiți despre rockul clasic și să vă (re)îndrăgostiți de acordurile și vocile lui celebre.