Bine ai venit!
|
| |
Sophie de Mullenheim - 7 Povești în pași de dans - Curtea Veche Publishing
-30%
Hardcover

7 Povești în pași de dans

Cartea 5
38,50 lei 55,00 lei
Câte o poveste simpatică pentru fiecare seară a săptămânii, ca să vă amuzaţi și să descoperiţi lumea minunată a dansului.

Sophie de Mullenheim a absolvit mai întâi studii de comerț, dar visul ei dintotdeauna era să facă marketing în domeniul editorial. Trambulina în domeniu a fost colaborarea cu Atlas în calitate de secretară de redacție, pentru ca apoi să treacă la presa pentru copii și adolescenți, apoi la editarea de carte pentru copii. Semnează cărți de jocuri, cărți de povești, cărți documentare și, de curând, chiar un roman. 

O cărticică fermecătoare, în paginile căreia vă așteaptă balerine talentate, visuri împlinite, câteva mistere și cea mai adorabilă șoricică...!

Editor

7 Povești în pași de dans - Descriere și informații

A văzut-o cineva pe fantoma de la Opera din Paris? Dar în cutia de la buni, cândva celebră balerină, oare ce cadou se află? Cum au depășit actorii din Spărgătorul de nuci momentul de panică din culise? Încălțați-vă cu poantele, ridicați brațele deasupra capului și prindeți-vă în minunatul dans pe care vi-l propune această cărticică scrisă de Sophie de Mullenheim și ilustrată diafan și jucăuș de Elisa Paganelli. Auziți muzica...?

Anul apariției: 2023

Format: 21 × 26 cm

Număr pagini: 40

Ilustrații: Elisa Paganelli

Traducere: Mihaela Buruiană

Autor: Sophie de Mullenheim

Titlu original: 7 Histoires de danse

Format ediție: Hardcover

ISBN : 978-606-44-1320-8

7 Povești în pași de dans - Cărți asemănătoare