Bine ai venit!
|
| |
Shaun Usher - Muzică - Curtea Veche Publishing
-30%

Muzică

Seria Scrisori remarcabile
35,00 lei 50,00 lei
Seria include scrisori expediate de Beethoven, Baudelaire, Verdi, Erik Satie, Helen Keller, Richard Strauss, Harry S. Truman, Leonard Cohen, Nick Cave și alții.

Shaun Usher este scriitor britanic și deținătorul popularelor bloguri lettersofnote.com și listsofnote.com. Îi place să colecționeze scrisori vechi și cărți frumoase și își petrece timpul căutând corespondență și întocmind liste de lucruri pe care să le împărtășească cu ceilalți. În 2009, pasiunea sa pentru scrisori vechi s‑a concretizat în lansarea website‑ului lettersofnote.com, un muzeu online vizitat de peste o sută de milioane de ori. Acestea au fost publicate patru ani mai târziu, într‑o serie tematică, devenită în scurt timp bestseller. Usher locuiește în Manchester împreună cu soția sa, Karina, și cei doi băieți ai lor.

Este greu de crezut că Scrisorile remarcabile ar putea fi depășite vreodată.

The Mail on Sunday

O colecție de dimensiuni impresionante și extrem de distractivă.

Publishers Weekly

O carte splendidă, cu scrisori fascinante.

Usa Today’s Pop Candy

Genul de carte la care te întorci mereu și de fiecare dată descoperi ceva nou.

Yakima Herald-Republic

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Muzică - Descriere și informații

Răspunsul unui geniu al sunetelor dat admiratoarei sale în vârstă de 8 ani, elogiul unui mare critic literar adus acordurilor wagneriene, emoționantul mesaj de mulțumire al unei femei surde trimis unei orchestre, reflecții despre esența jazzului și o anchetă poznașă privitoare la originile punkului sunt doar câteva dintre părțile acestei simfonii orchestrate de Shaun Usher. Întinsă pe două secole, compilația în tonuri tragice și amuzante, stranii și intime este o mărturie a dragostei pentru muzică.

Anul apariției: 2022

Format: 11 × 16 cm

Număr pagini: 240

Traducere: Cornelia Florea

Autor: Shaun Usher

Titlu original: Letters of Note. Music

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1243-0