Bine ai venit!
|
| |
Shaun Usher - Ebook Erotism - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Erotism

Seria Scrisori remarcabile
Seria cuprinde scrisori expediate de Anaïs Nin, Frida Kahlo, Marcel Proust, Mae West, J.M. Coetzee, Papa Pius al II-lea, Henry Miller, Georgia O’Keeffe și mulți alții.

Shaun Usher este scriitor britanic și deținătorul popularelor bloguri lettersofnote.com și listsofnote.com. Îi place să colecționeze scrisori vechi și cărți frumoase și își petrece timpul căutând corespondență și întocmind liste de lucruri pe care să le împărtășească cu ceilalți. În 2009, pasiunea sa pentru scrisori vechi s‑a concretizat în lansarea website‑ului lettersofnote.com, un muzeu online vizitat de peste o sută de milioane de ori. Acestea au fost publicate patru ani mai târziu, într‑o serie tematică, devenită în scurt timp bestseller. Usher locuiește în Manchester împreună cu soția sa, Karina, și cei doi băieți ai lor.

O călătorie prin lumea celor mai faimoși, mai puțin faimoși, virtuoși sau infami, de la o emoție la alta, luminând ocazional până și cele mai informate minți.

On Substack

Senzația de intimitate transmisă de aceste scrisori care ne dezvăluie dorințe și spaime profunde este deseori surprinzător de tulburătoare.

The Guardian

În materie de revelații expuse într-o colecție livrescă incomparabilă, Shaun Usher nu putea să obțină decât la crème de la crème.

Time Out

Dragostea lui Sam Usher pentru compilații se naște din legătura dintre scrisoare și autorul ei, din calitatea tactilă a relației lor, din șarmul său inegalabil.

The Sydney Morning Herald

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Ebook Erotism - Descriere și informații

Noua compilație a lui Shaun Usher abordează, din perspective diverse, de la cea științifică la cea care revelează o dimensiune a misterului, unul dintre cele mai discutate, mai arzătoare și mai controversate subiecte: sexul. De la flirturi inocente și sfaturi în dragoste până la declarații fără perdea și scene interzise, aceste povești de alcov, din perioada Renașterii italiene până în prezent, vorbesc despre importanța și firescul sexualității.

Anul apariției: 2022

Format: e-book

Traducere: Cornelia Florea

Autor: Shaun Usher

Titlu original: Letters of Note. Sex

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1343-7