Bine ai venit!
|
| |
Mantak Chia - Alchimia energiei sexuale - Curtea Veche Publishing
-25%

Alchimia energiei sexuale

intră în legătură cu universul tău interior
36,00 lei 48,00 lei
Mantak Chia își îndeamnă cititorii la un trai responsabil, detașat de obsesiile materialiste ale vremurilor moderne și mai apropiat de structura profundă a fiinţei umane.
Nr. pagini: 216 Format: 15.0 x 22.5 cm Categorii: Cărți, Autori străini

Maestrul Mantak Chia este un maestru taoist thailandez de origine chineză, creatorul sistemului Universal Healing Tao și unul din cei mai activi promotori ai Taoismului și tehnicilor taoiste în lumea occidentală. 

Mantak Chia invită cititorul să-și descopere nebănuitul potenţial fizic și spiritual.

Reg Little

Cartea maestrului Mantak Chia prezintă o metodă nepreţuită de a înţelege străvechea înţelepciune chineză.

New Dawn Magazine

Mai multă energie sexuală înseamnă mai multă inteligență; pentru că sexul este o cale profundă spre a descoperi nu doar trupurile, nu doar sexul opus, ci tot ce e ascuns.

Osho

Alchimia energiei sexuale - Descriere și informații

Când vine vorba despre Tao și principiile sale fundamentale, foarte mulţi europeni ridică adesea din umeri, gândindu-se vag la asiatici, budism și felurite energii, fără a ști foarte precis în ce constă acest sistem. Maestrul Mantak Chia prezintă într-o formă accesibilă occidentalilor învăţături străvechi și concepte-cheie, impresionante prin profunzimea lor și elegante prin simplitate. Iar atunci când acestea sunt puse în slujba regăsirii echilibrului personal, cititorul nu are decât de câștigat.

Cartea de faţă pornește de la câteva idei simple. Cea mai importantă dintre ele spune că orice fiinţă umană e străbătută constant de energie și că acest flux ne leagă de universul infinit. Energia sexuală este doar o parte din întreg și trebuie privită într-un context mai larg. Înţelegerea modului în care aceasta poate fi acumulată, stocată sau direcţionată face diferenţa între ignoranţă și cunoaștere. Omul devine conștient de rolul și locul pe care-l ocupă în lume și de felul în care ar trebui să acţioneze.

Parcurgând capitolele cărţii, veţi afla cum să transformaţi energia negativă în energie pozitivă, cum să atingeţi o stare de relaxare totală, să meditaţi în armonie cu universul și să obţineţi un echilibru emoţional desăvârșit. Învăţăturile lui Mantak Chia sunt, mai presus de toate, un îndemn către libertatea pe care, din păcate, unii, robi ai diverselor dependenţe, uită că și-o pot recăpăta oricând.

Anul apariției: 2016

Format: 15.0 x 22.5 cm

Număr pagini: 216

Traducere: Mihaela Ivănuș

Autor: Mantak Chia

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-588-647-6