John Gottman
BIOGRAFIE

John Gottman (n. 1942) este un reputat psiholog clinician, profesor emerit la Universitatea din Washington, Seattle și cel mai cunoscut cercetător american în domeniul relațiilor de cuplu, pe care le studiază de mai bine de patru decenii. Prin observații științifice directe și prin analize extensive ale dinamicii de cuplu, el a reușit să facă predicții din ce în ce mai precise cu privire la stabilitatea în cuplu și la rata divorțurilor, fiind recunoscut, în 2007, drept unul dintre cei mai influenți zece terapeuți ai ultimilor 25 de ani.

Gottman este fondator al Institutului Gottman, care propune o abordare a relațiilor bazată pe cercetarea științifică, și semnează o serie de lucrări de referință pentru studiul relațiilor de cuplu. A primit de-a lungul timpului numeroase distincții din partea Institutului Național de Sănătate Mintală din SUA, precum și din partea altor instituții și asociații de psihologie din America.

Știința încrederii
-15%

70,00 lei

59,50 lei

Descriere O abordare științifică asupra iubirii, din care aflăm care este fundamentul unei relații de cuplu sănătoase și durabile. Un text esențial atât pentru terapeuți, cât și pentru toți cei care aspiră să își înscrie povestea în durată, de la cel mai reputat cercetător american în domeniul relațiilor de cuplu.