De ce bărbații au nevoie de sex, iar femeile de dragoste
-15%

De ce bărbații au nevoie de sex, iar femeile de dragoste

Descriere

O carte ce dezvăluie adevărul despre bărbați şi femei, răspunzând, în acelaşi timp, la toate întrebările referitoare la sex şi dragoste.
arrow-left

De pe Venus până pe Marte drumul e lung. Iar când vine vorba despre dragoste și sex, bărbații și femeile descoperă adesea că fac parte din tabere adverse. Dar cum să faceți ca să aliniați planetele și să potoliți ofensiva? Bazându-se pe cercetări despre creier, pe informații din psihologie și pe date statistice, Allan și Barbara Pease prezintă într-un limbaj accesibil diferențele de viziune din cupluri și cum pot fi ele reconciliate atunci când bătăliile se poartă pe teritoriul cearșafurilor. Soții Pease nu se sfiesc să deschidă subiecte tabu. Prin ce diferă dorințele femeilor de cele ale bărbaților? Cum să îți găsești partenerul sau partenera potrivită? Cum poate fi descoperită adevărata dragoste? Cum să reacționezi corect când afli că ai fost înșelat? Sunt numai câteva dintre întrebările care își vor găsi răspunsuri în cartea de față, indispensabilă tuturor celor care își doresc ca singura sursă de scântei din relația lor să fie pasiunea. Când Allan și Barbara Pease scriu, eu citesc. Și subliniez. Și învăț. Și râd. Și fur. O minunăție de carte!

– TOM PETERS

Detalii

Anul apariției: 2019
Format: 13.0 × 20.0 cm
Număr pagini: 352
Ediția: a II-a
Traducere: Răzvan Năstase
Autor: Allan Pease & Barbara Pease
Cod produs: 978-606-44-0278-3
Despre autor

Allan Pease

Allan Pease este cunoscut la nivel internațional ca „Mr. Body Language“. Celebrul expert în limbajul trupului a scris împreună cu soția sa, Barbara Pease, cele mai bine vândute cărți din domeniul relațiilor interumane. Cei doi sunt autorii a 18 bestselleruri – dintre care, de-a lungul timpului, zece au ocupat prima poziție în diferite clasamente – și au susținut seminare în 70 de țări.
... >

Barbara Pease

Barbara Pease a scris împreună cu soțul său, Allan Pease, cele mai bine vândute cărți din domeniul relațiilor interumane. Cei doi sunt autorii a 18 bestselleruri – dintre care, de-a lungul timpului, zece au ocupat prima poziție în diferite clasamente – și au susținut seminare în 70 de țări.

Titlurile lor sunt citite în peste 100 de țări, traduse în 55 de limbi și însumează până în prezen... >

citeşte mai mult

Pachete

icon-favorite
245,00 lei
icon-favorite

Pachet

Pachet 6

241,50 lei
icon-favorite
159,00 lei
icon-favorite
192,00 lei
icon-favorite
285,00 lei
icon-favorite
270,00 lei
icon-favorite
160,00 lei
icon-favorite
291,00 lei