Bine ai venit!
|
| |
Shaun Usher - Spațiu - Curtea Veche Publishing
-30%

Spațiu

Seria Scrisori remarcabile
35,00 lei 50,00 lei
Seria include scrisori expediate de: Buzz Aldrin, Isaac Asimov, Carl Sagan, Iuri Gagarin, Ann Druyan, Stanley Kubrick, Alexander Graham Bell, Neil deGrasse Tyson și mulți alții.

Shaun Usher este scriitor britanic și deținătorul popularelor bloguri lettersofnote.com și listsofnote.com. Îi place să colecționeze scrisori vechi și cărți frumoase și își petrece timpul căutând corespondență și întocmind liste de lucruri pe care să le împărtășească cu ceilalți. În 2009, pasiunea sa pentru scrisori vechi s‑a concretizat în lansarea website‑ului lettersofnote.com, un muzeu online vizitat de peste o sută de milioane de ori. Acestea au fost publicate patru ani mai târziu, într‑o serie tematică, devenită în scurt timp bestseller. Usher locuiește în Manchester împreună cu soția sa, Karina, și cei doi băieți ai lor.

Precum senzația pe care o ai când scormonești într-o pungă cu tot felul de dulciuri, știind întotdeauna că următoarea bomboană te va surprinde și îți va lăsa un gust sublim.

The New Yorker

Echivalentul literar al unei cutii cu bomboane de ciocolată delicioase care îți creează dependență.

The Sunday Times

O culegere de scrisori care merită citite la scară largă. Compilația lui Usher este greu de întrecut.

Scotland on Sunday

O colecție minunată de misive magice. Simți imboldul să pui mâna pe hârtie și stilou.

The Evening Standard

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Spațiu - Descriere și informații

În Scrisori remarcabile. Spațiu, SHAUN USHER reunește o corespondență fascinantă despre universul de dincolo de planeta noastră. Sunt gânduri pline de speranță în ce privește viitorul călătoriilor spațiale, mărturii despre aventura, de multe ori primejdioasă, a cunoașterii, mesaje optimiste despre celebrarea ingeniozității omenirii care ne-a propulsat printre stele. Explorarea și înțelegerea necunoscutului nu au fost niciodată mai seducătoare.

Anul apariției: 2022

Format: 11 × 16 cm

Număr pagini: 256

Traducere: Cornelia Florea

Autor: Shaun Usher

Titlu original: Letters of Note. Space

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1153-2