Bine ai venit!
|
| |
Shaun Usher - Iubire - Curtea Veche Publishing
-30%

Iubire

Seria Scrisori remarcabile
35,00 lei 50,00 lei
Seria cuprinde scrisori expediate de John Steinbeck, Vladimir Nabokov, Napoleon Bonaparte, Nelson Mandela, Zora Neale Hurston și mulți alții.

Shaun Usher este scriitor britanic și deținătorul popularelor bloguri lettersofnote.com și listsofnote.com. Îi place să colecționeze scrisori vechi și cărți frumoase și își petrece timpul căutând corespondență și întocmind liste de lucruri pe care să le împărtășească cu ceilalți. În 2009, pasiunea sa pentru scrisori vechi s‑a concretizat în lansarea website‑ului lettersofnote.com, un muzeu online vizitat de peste o sută de milioane de ori. Acestea au fost publicate patru ani mai târziu, într‑o serie tematică, devenită în scurt timp bestseller. Usher locuiește în Manchester împreună cu soția sa, Karina, și cei doi băieți ai lor.

Scrisorile sunt cât se poate de vii, uneori lumești, ușor înțepătoare și alteori de-a dreptul înspăimântătoare.

The Guardian

Un melanj de nostalgie milenială, o poftă de lecturi emoționante, dar scurte și o doză de voyeurism moderat.

The New Yorker

Cineva ar trebui să scrie o scrisoare de dragoste închinată acestui nou volum.

A Way With Words

Iubire - Descriere și informații

Ce reușește Shaun Usher prin Scrisori remarcabile. Iubire este să ne poarte într-o călătorie în timp și spațiu în căutarea celui mai puternic limbaj universal – iubirea. De la Frida Kahlo și Simone de Beauvoir, de la Ludwig van Beethoven și Johnny Cash, printre alții, aflăm ce înseamnă intimitatea și prietenia, cum simțim dorul și cum ne afectează evenimentele tragice și descoperim unele dintre cele mai emoționante declarații de dragoste din toate timpurile.

Anul apariției: 2022

Format: 11 × 16 cm

Număr pagini: 232

Traducere: Cornelia Florea

Autor: Shaun Usher

Titlu original: Letters of Note. Love

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1288-1