Cum schimbarea aduce succesul

Descriere

Ce face un aspirant la succes atunci când planurile sale nu dau roade? Dale Carnegie pare să aibă răspunsul, fiindcă transformă eșecul din tinerețe într-o rețetă nouă, spectaculoasă, prin care le insuflă curaj tuturor. El aplică în afaceri idei care schimbă mentalități învechite și aduc în scenă rolul de lider prietenos, empatic, mereu senin.
arrow-left

Unul dintre aspectele comune ale succesului este dăruirea. Pentru ea trebuie să muncești ca să răspândești entuziasmul în rândul angajaților, așa cum recomandă Dale Carnegie.

– Tom Peters

arrow-left

Unul dintre principiile fundamentale ale lui Carnegie este că oamenii își pot schimba atitudinea când își schimbă comportamentul. Dacă ești speriat sau îngrijorat, poți depăși aceste sentimente comportându-te de parcă ai fi încrezător și liniștit.

– Tom Sant

arrow-left

În biroul meu nu o să vezi diploma de licență pe care am primit-o de la University of Nebraska, nici pe cea de master de la Columbia University, ci o să observi certificatul pe care l-am luat de la cursurile lui Dale Carnegie.

– Warren Buffett

Detalii

Anul apariției: 2020
Format: 14.5 x 20.5 cm
Număr pagini: 272
Copertă: Gabi Toma
Traducere: Irina Constantin
Autor: Dale Carnegie & Associates
Cod produs: 978-606-44-0551-7
Despre autor

Dale Carnegie

Dale Carnegie (24 noiembrie 1888), pe numele lui real Dale Carnagey, s‑a născut într‑o familie săracă de fermieri americani. După absolvirea facultăţii, a vândut cursuri prin corespondenţă în Nebraska şi a obţinut câteva roluri ca actor la New York, fără prea mare succes. În 1912 a fost angajat de Young Men's Christian Association să predea cursuri pentru adulţi şi... >

Dale Carnegie & Associates

Dale Carnegie, pe numele lui real Dale Carnagey, s‑a născut într‑o familie săracă de fermieri americani. După absolvirea facultăţii, a vândut cursuri prin corespondenţă în Nebraska şi a obţinut câteva roluri ca actor la New York, fără prea mare succes. În 1912 a fost angajat de Young Men's Christian Association să predea cursuri pentru adulţi şi a descoperit, fără să își fi propus, o metodă de ... >

citeşte mai mult

Pachete

icon-favorite
icon-favorite
icon-favorite
503,00 lei
icon-favorite
1.074,97 lei
icon-favorite
200,00 lei
icon-favorite
245,00 lei
icon-favorite
245,00 lei