Bine ai venit!
|
| |
Dale Carnegie - Carte dezvoltare personală-Secretele succesului. Cum să-ți faci prieteni și să devii influent (AUDIOBOOK) - Curtea Veche Publishing
Digital

Carte dezvoltare personală-Secretele succesului. Cum să-ți faci prieteni și să devii influent (AUDIOBOOK)

Ediție actualizată
Considerată decenii la rând biblia relațiilor interumane, celebra carte a lui Carnegie, How to Win Friends and Influence People, apare acum, datorită fiicei autorului, într-o ediție actualizată, adaptată noii generații de lideri și provocărilor pe care trebuie să le înfrunte în prezent.

Dale Carnegie (24 noiembrie 1888), pe numele lui real Dale Carnagey, s‑a născut într‑o familie săracă de fermieri americani. După absolvirea facultăţii, a vândut cursuri prin corespondenţă în Nebraska şi a obţinut câteva roluri ca actor la New York, fără prea mare succes. În 1912 a fost angajat de Young Men's Christian Association să predea cursuri pentru adulţi şi a descoperit, fără să își fi propus, o metodă de a diminua teama celor care vorbesc în faţa unui public numeros. Astfel a început faimoasa carieră a lui Dale Carnegie, care a ajuns să fie considerat cel mai mare autor de literatură motivaţională al secolului al XX‑lea. În anii ’50 au început să prindă contur proiectele din cadrul programului Dale Carnegie Training, care se bazează pe principiile promovate de fondatorul său.

Recunoscut recent de către Wall Street Journal ca una dintre cele 25 de francize de înaltă performanță, programul Dale Carnegie Training a elaborat cursuri disponibile în 25 de limbi, în Statele Unite ale Americii și în alte 80 de țări. În prezent, partenerii din cadrul programului Dale Carnegie Training colaborează cu sute de corporații medii și mari, precum și cu diferite alte organizații pentru a ajuta firmele să aibă succes, derulând cercetări referitoare la creşterea randamentului angajaților, cu accent pe conducere, vânzări, funcționarea echipelor, servicii pentru clienţi, promovarea afacerii, îmbunătățirea procesului muncii și alte calități necesare în management.

Când te arăți interesat de ceilalți, faci de la început o impresie bună și ai acces la informații de mare preț, pe baza cărora poți să acționezi mai eficient.

Financial Times

Cartea de temelie a mișcării self-help din Statele Unite.

The Washington Post

Dale Carnegie era perceput ca un adevărat magician, unul care poate preschimba un individ stângaci într-unul plin de farmec și unul timid într-un superstar.

The New Yorker

Ceea ce ne oferă Dale Carnegie este un lucru de care avem o disperată nevoie, și anume speranță.

The Saturday Evening Post

În stilul său exuberant, conversațional, autorul de talie internațională ne oferă sfaturi practice și tehnici care ne ajută să ieșim din rutina zilnică, astfel încât să avem mai multe satisfacții în viață.

Paragon Sales Solutions

Fundamentul literaturii motivaționale.

Time

Carnegie nu te învață cum să dai din coate ca să răzbați în viață. Odată ce i-ai aplicat tehnicile, îți dai seama că poți câștiga evitând confruntările.

Wymondham Magazine

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Carte dezvoltare personală-Secretele succesului. Cum să-ți faci prieteni și să devii influent (AUDIOBOOK) - Descriere și informații

Donna Dale Carnegie continuă opera tatălui său, care avea el însuși obiceiul de a-și revizui lucrările, având grijă în același timp să nu altereze spiritul cărții clasice.


Volumul păstrează structura, renumitele principii, echilibrul dintre teorie și anecdote, ritmul antrenant. Parfumul de epocă transpare în locurile potrivite, la fel ca umorul mucalit și inconfundabila filozofie de viață. Așa cum au observat mulți cititori, invitația de a-i „influența“ pe oameni din titlul original nu se referă la manipulare, ci la o modalitate de a-i câștiga zâmbindu-le, fiind politicos, sincer și empatic. Aceste idei profund umane se regăsesc în ediția de față.

Anul apariției: 2024

Lectură: Alexandru Mike Gheorghiu

Format: audiobook download

Traducere: Ioana Manolache

Autor: Dale Carnegie

Titlu original: How to Win Friends and Influence People. Updated for the Next Generation of Leaders

Format ediție: Digital

ISBN : 978 606 44 1723 7