Bine ai venit!
|
| |
Napoleon Hill, W. Clement Stone - Cheia succesului. Gandirea pozitivă - Curtea Veche Publishing
-15%

Cheia succesului. Gandirea pozitivă

39,10 lei 46,00 lei
Succesul, sănătatea, fericirea şi averea depind de felul în care gândeşti. Vestea bună este că puterea minții tale este nelimitată.
Napoleon Hill (1883–1970) este unul dintre părinții literaturii motivaționale americane și se numără printre cele mai sonore nume ale genului. A migrat de la jurnalism la drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie și a evoluat rapid din punct de vedere profesional, ajungând consilier al unor importanți oameni de afaceri și lideri precum Woodrow Wilson, Franklin D. Roosevelt, Mahatma Gandhi, Thomas Edison și Henry Ford. Hill a fost preocupat de rolul pe care îl îndeplinesc convingerile personale ale individului în atingerea succesului. La imboldul lui Andrew Carnegie, cercetările autorului au fost fructificate prin formularea „filozofiei împlinirii“, care dezvăluie cum orice om poate parcurge firesc pașii spre împlinire, atât în plan material, cât și spiritual.

W. Clement Stone (1902–2002), fondator si secretar al Combined Insurance Company din America, a pornit la drum cu doar 100 de dolari si a construit o companie valorand mai multe milioane de dolari.

Hill și Stone au acel talent rar întâlnit de a-și ajuta semenii oferindu-le inspirația de care au nevoie.

Norman Vincent Peale

Trăim într-o lume ciudată și în continuă schimbare; în fiecare zi apare câte-un fals profet ce-și propovăduiește propria metodă de atingere a fericirii și a succesului. Ca oricare altă modă, acești profeți vor dispărea la fel de repede precum au apărut, iar când se va ridica ceața, adevărul cărții lui Stone și a lui Hill va continua să schimbe viețile a mii de oameni, încă nenăscuți.

Og Mandino

Cheia succesului. Gandirea pozitivă - Descriere și informații

În mintea ta se află un talisman invizibil, secret. Pe una dintre feţele lui sunt imprimate literele GP (gândire pozitivă), iar pe cealaltă literele GN (gândire negativă). Gândirea pozitivă atrage în mod natural ceea ce este bun şi frumos. Gândirea negativă te va lipsi de toate lucrurile datorită cărora viaţa merită trăită.


Atunci când pionierul literaturii motivaţionale, Napoleon Hill, şi milionarul W. Clement Stone şi-au unit forţele pentru a crea unul dintre cele mai însemnate parteneriate ale tuturor timpurilor, rezultatul a fost Cheia Succesului. Gândirea Pozitivă, o carte-fenomen care transmite lumii că oricine îşi poate realiza visurile, având atitudinea corectă.


Acum poţi profita şi tu de programul ce a adus succesul în vieţile a numeroase generaţii ce căutau – şi au găsit – un stil de viaţă mai bun.

Anul apariției: 2019

Format: 13 x 20 cm

Număr pagini: 360

Ediția: a II-a

Traducere: Marius Chitoşcă, Alexandru Ion Macovei

Autor: Napoleon Hill, W. Clement Stone

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0210-3