Sam Harris
BIOGRAFIE

Sam Harris (n. 9 aprilie, 1967) este un scriitor și cercetător în domeniul neuroștiinței. Este cunoscut pentru cărțile sale critice la adresa religiei. În 2009 a obținut un doctorat în neuroștiință la Universitatea din California efectuând studii ce mǎsoarǎ efectele credinței, necredinței și incertitudinii asupra creierului. Harris scrie pe bloguri ale unor publicații precum Washington Post, Huffington Post, sau Truthdig și a are multe articole publicate în presa americană, și anume, în Newsweek, New York Times, Los Angeles Times, Boston Globe precum și ziarul britanic The Times.

Împreună cu soția sa, Annaka Harris, a pus bazele fundației Project Reason, care are ca membrii personalități ca: Steven Weinberg, Peter Atkins, Richard Dawkins, Daniel Dennett, Rebecca Goldstein, Harold Kroto, Ian McEwan, Salman Rushdie.


Scrisoare către o națiune creștină
-15%

35,00 lei

29,75 lei

Descriere Folosind armele adversarilor săi (precum referirile la scripturi), autorul combate pretențiile intelectuale și morale ale religiei și insistă asupra faptului că fanatismul religios rămâne cel mai mare pericol al lumii actuale. Nu întâmplător a decis să scrie prima carte pe această temă imediat după tragicele evenimente din 11 septembrie 2001.
Liber arbitru
icon-favorite
-15%

30,00 lei

25,50 lei