Bine ai venit!
|
| |
Zig Ziglar - Ebook Cum ajungi în vârf - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Cum ajungi în vârf

Tehnici de vânzare eficiente
Cu ajutorul exemplelor detaliate și al anecdotelor pline de haz atât din viața profesională a autorului, cât și din cea personală, vei descoperi cum să îți înțelegi mai bine potențialii clienți, astfel încât să le poți satisface nevoile și dorințele.

Hilary Hinton „Zig” Ziglar s-a născut pe 6 noiembrie 1926, în Coffee County, Alabama, SUA. A studiat la University of South Carolina, după care a urmat o carieră în vânzări, fiind agentul mai multor companii. În 1968 a devenit vicepreşedintele unei astfel de corporaţii, mutându-se în Dallas, Texas.

Începând cu anul 1970, a început să călătorească în întreaga lume, susţinând seminare pe teme motivaţionale. În paralel, a publicat o serie de cărţi cu foarte mare succes la public. După ce devine baptist, Ziglar începe să integreze învăţăturile creştine în lucrările sale. A murit pe 28 noiembrie 2012.

Oamenii își doresc să se schimbe doar ca să semene mai mult cu Zig Ziglar.

The Washington Post

Volumul de față le va îmbunătăți rezultatele profesioniștilor din vânzări și nu numai!

Og Mandino

Zig Ziglar este un far călăuzitor, un model de urmat pentru milioane de oameni.

Seth Godin

Le recomand această carte celor care au nevoie să învețe ABC-ul persuasiunii – adică tuturor oamenilor, aș zice eu!

Robert H. Schuller

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Ebook Cum ajungi în vârf - Descriere și informații

Fie că ești la început, fie că ai deja experiență în domeniul vânzărilor, cu siguranță mai ai lucruri de învățat. Și nu orice fel de lucruri, ci tehnici aparte pentru a vinde mai mult, mai bine și pentru a ajunge astfel în vârf! Profesia agentului de vânzări este una dintre cele mai vechi din lume, și nu e de mirare: este sigură, stabilă și plină de satisfacții. Asta dacă știi cum să vinzi. Și vei ști, după ce vei pune în aplicare principiile lui Zig Ziglar, aceleași reguli fără vârstă care l-au propulsat printre cei mai de succes oameni din domeniul lui.

Anul apariției: 2023

Format: e-book

Traducere: Diana Botescu

Autor: Zig Ziglar

Titlu original: Sell Your Way to the Top

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1558-5