Bine ai venit!
|
| |
Dale Carnegie & Associates - Ebook Cum să conduci - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Cum să conduci

Modul în care construiești o echipă performantă
Leadershipul nu este o artă exclusivistă, ci una pe care oricine are capacitatea să o deprindă. Cu efort și hotărâre, dovedind credibilitate și empatie, poți învăța cum să îți îndrumi membrii echipei într-o manieră care să le insufle respect, asigurându-te de cooperarea lor.
DALE CARNEGIE & ASSOCIATES, INC. a fost înfiinţată în 1912 și își are sediul în orașul New York. Compania oferă cursuri și pregătire în domeniul leadershipului, al vânzărilor și în PR, punând accent pe comu-nicare și relaţiile interumane. În seria Dale Carnegie, la Curtea Veche Publishing au mai apărut: Secretele succesului (Dale Carnegie); Cum să vorbim în public (Dale Carnegie); Secretele celor trei maeștri ai succesu-lui pentru a-ți schimba viața (Dale Carnegie, Joseph Murphy, Napoleon Hill); Stand & Deliver (Dale Carnegie® Training); Rezolvă conflictele din viața ta (Dale Carnegie & Associates); Cum schimbarea aduce succesul (Dale Carnegie & Associates); Cum să te bucuri de viață și de job; Secretele succesului în era digitală (Dale Carnegie & Associates, Brent Cole); Cum să devii un lider eficient (Dale Carnegie & Associates); Tehnici de a vinde (Dale Carnegie & Associates, Michael Crom, J. Oliver Crom); Liderul poți fi tu (Dale Carnegie & Associates, Stuart R. Levine, Michael A. Crom); Ascultă! (Dale Carnegie & Associates).

Marii lideri sunt considerați aceia care fac ceea ce spun că vor face. Sunt empatici. Subalternii lor își doresc să fie perseverenți ca ei. Și nu se opresc din învățat.

Joe Hart, CEO Dale Carnegie Training

Liderii excelenți sunt aliații membrilor propriei echipe, lucrând alături de ei, nu dominându-i. Dale Carnegie a înțeles perfect acest lucru.

Business Insider

Ebook Cum să conduci - Descriere și informații

Osatura puternică a cărții o reprezintă modelul leadershipului de succes al lui Dale Carnegie, care și-a demonstrat valoarea în timp, precum și principiile sale privind relațiile interumane. Cu ajutorul acestora, vei izbuti să îți însușești instrumentele și tehnicile necesare unui conducător, să îți schimbi comportamentul ca să devii un lider eficient și să îți dezvolți o gândire strategică.

Departe de a fi un manual arid, pur teoretic, Cum să conduci oferă sfaturi concrete, strategii și exemple din viața reală a unor lideri de top din întreaga lume. Nu ai nevoie de un masterat în domeniu, nici să fi fost la conducere o viață întreagă. Dacă ești dispus să înveți și să aplici zi de zi conceptele expuse aici, vei deveni un lider râvnit de orice companie.

Anul apariției: 2023

Format: e-book

Traducere: Ioana Burea

Autor: Dale Carnegie & Associates

Titlu original: Lead! How to Build a High-Performing Team

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1487-8