Bine ai venit!
|
| |
David Rubenstein - Ebook Cum să conduci - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Cum să conduci

Din înțelepciunea marilor lideri, fondatori și inovatori ai lumii
David Rubenstein abordează personalități de top din diferite domenii, încercând să afle secretul din spatele unui om de succes.

David Rubenstein este cofondator și președinte executiv al uneia dintre cele mai mari și mai de succes firme private de investiții din lume, The Carlyle Group. 

A ocupat funcția de președinte al consiliului de administrație de la Duke University și Smithsonian Institution, precum și de copreședinte al consiliului de administrație al Brookings Institution. Este unul dintre primii semnatari ai Giving Pledge și unul dintre cei decorați cu Carnegie Medal of Philanthropy. Prezintă emisiunea The David Rubenstein Show: Peer to Peer Conversations pe posturile Bloomberg TV și PBS.

Originar din Baltimore, a absolvit magna cum laude la Duke University în 1970, unde a fost ales în Phi Beta Kappa, cea mai veche societate onorifică academică din SUA. După Duke, a absolvit University of Chicago Law School, în 1973. Înainte de a deveni cofondator Carlyle, în 1987, a practicat avocatura la New York și la Washington, iar în timpul administrației Carter a fost asistentul adjunct al președintelui pentru politică internă. 

Rubenstein dezvăluie toate atuurile și vulnerabilitățile liderilor.

Forbes

O carte foarte vie despre lideri din medii și domenii diferite. Dialogurile lui David Rubenstein cu personalități unice, precum Jeff Bezos și Yo-Yo Ma, le pun în scenă poveștile de viață și calitățile care le-au asigurat succesul. Mai presus de toate, Rubenstein află care sunt punctele lor comune la nivel de leadership.

Robert M. Gates

Ebook Cum să conduci - Descriere și informații

Momentele de criză ori scot la iveală adevărații lideri, ori îi copleșesc pe cei nepregătiți. Tocmai din acest motiv DAVID RUBENSTEIN caută ingredientele secrete ale unui lider carismatic, inteligent, competent și capabil să încurajeze și să comunice elocvent cu cei din jur.


Prin intermediul unor interviuri intime și curajoase vei afla principiile celor mai cunoscuți oameni din lume. Vei descoperi filozofia de viață a unor lideri precum Oprah Winfrey, Warren Buffett, Phil Knight, Nancy Pelosi și mulți alții, le vei cunoaște motivațiile și obstacolele, iar poveștile lor te vor inspira să perseverezi și să ajungi pe culmile succesului.

Anul apariției: 2022

Format: e-book

Traducere: Mirela Iacob

Autor: David Rubenstein

Titlu original: How to Lead. Wisdom from the World’s Greatest CEOs, Founders, and Game Changers

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1261-4