Bine ai venit!
|
| |
Zig Ziglar - Ebook Curs de vânzări - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Curs de vânzări

Cum să vinzi orice oricui
Într-un format succint și compact, cartea lui Zig Zaglar conține metode de persuasiune eficiente și etice, care vă vor veni în ajutor indiferent de situație.

Hilary Hinton „Zig” Ziglar s-a născut pe 6 noiembrie 1926, în Coffee County, Alabama, SUA. A studiat la University of South Carolina, după care a urmat o carieră în vânzări, fiind agentul mai multor companii. În 1968 a devenit vicepreşedintele unei astfel de corporaţii, mutându-se în Dallas, Texas.

Începând cu anul 1970, a început să călătorească în întreaga lume, susţinând seminare pe teme motivaţionale. În paralel, a publicat o serie de cărţi cu foarte mare succes la public. După ce devine baptist, Ziglar începe să integreze învăţăturile creştine în lucrările sale. A murit pe 28 noiembrie 2012.

Poţi avea tot ce îţi doreşti în viaţă dacă ajuţi suficiente persoane să obţină ceea ce vor!

Zig Ziglar

În această carte vei descoperi că „omul din tine“ constituie esența construirii unei cariere de succes în domeniul vânzărilor.

amazon.com

Ebook Curs de vânzări - Descriere și informații

Care sunt elementele de bază ale unei cariere de succes în domeniul vânzărilor?


Metodele înfățișate în această carte se bazează pe vasta experiență în domeniul vânzărilor a lui Zig Zaglar, unul dintre cei mai cunoscuți speakeri motivaționali din lume. Pentru el, succesul în vânzări se bazează pe disponibilitatea de a învăța în mod constant, de a extrage învățăminte prețioase din trecut fără a râmâne blocat în el, pe capacitatea de a te bucura de tot ceea îți oferă prezentul și pe curajul de a privi viitorul cu optimism și speranță. 


Urmați sfaturile prezentate în această carte și nu doar că veți avea relații de succes cu clienții, bucurându-vă astfel de prosperitate financiară, dar veți descoperi idei și principii care vă vor îmbunătăți calitatea vieții în toate aspectele ei. 


Anul apariției: 2019

Format: e-book

Traducere: Marius Chitoşca

Autor: Zig Ziglar

Titlu original: Selling 101

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-0346-9