Bine ai venit!
|
| |
Dale Carnegie & Associates - Ebook Cum să vinzi - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Cum să vinzi

Modul în care vor să cumpere clienții tăi
Experții de la Dale Carnegie & Associates subliniază un adevăr simplu, dar ignorat de mulți: procesul de vânzare începe înainte de a te întâlni cu potențialul client și fiecare tranzacție este unică în felul său. Strategia propusă de ei îți dezvăluie comportamentul pe care trebuie să-l adopți pentru a câștiga respectul cumpărătorului.
DALE CARNEGIE & ASSOCIATES, INC. a fost înfiinţată în 1912 și își are sediul în orașul New York. Compania oferă cursuri și pregătire în domeniul leadershipului, al vânzărilor și în PR, punând accent pe comu-nicare și relaţiile interumane. În seria Dale Carnegie, la Curtea Veche Publishing au mai apărut: Secretele succesului (Dale Carnegie); Cum să vorbim în public (Dale Carnegie); Secretele celor trei maeștri ai succesu-lui pentru a-ți schimba viața (Dale Carnegie, Joseph Murphy, Napoleon Hill); Stand & Deliver (Dale Carnegie® Training); Rezolvă conflictele din viața ta (Dale Carnegie & Associates); Cum schimbarea aduce succesul (Dale Carnegie & Associates); Cum să te bucuri de viață și de job; Secretele succesului în era digitală (Dale Carnegie & Associates, Brent Cole); Cum să devii un lider eficient (Dale Carnegie & Associates); Tehnici de a vinde (Dale Carnegie & Associates, Michael Crom, J. Oliver Crom); Liderul poți fi tu (Dale Carnegie & Associates, Stuart R. Levine, Michael A. Crom); Ascultă! (Dale Carnegie & Associates).

Un ghid cuprinzător pentru aplicarea în vânzări a principiilor fundamentale dezvoltate de Carnegie.

Kirkus Reviews

Cartea pe care o ții în mână îți prezintă principiile de bază pe care le predăm în toată lumea, care au dat roade bogate în interiorul organizației noastre și în alte mii de pe tot mapamondul. Frumusețea principiilor marca Dale Carnegie este că pot fi învățate, sunt sistematizate și ușor de personalizat. Și îi ajută cu adevărat pe oameni să își îmbunătățească viața.

Joe Hart

Principiile lui Carnegie sunt atemporale, iar formulele sale care îndrumă spre o viață încărcată de semnificații și plină de succes transcend epocile.

Samantha Finan

Ebook Cum să vinzi - Descriere și informații

Scopul tău adevărat este să îi devii consilier, să știi să-i explici de ce are nevoie de un anumit produs ori serviciu și cu ce îi va îmbunătăți viața.

Mai important decât semnarea unui contract este ca, în urma ei, clientul să vrea să păstreze relația cu tine, să vă împrieteniți și să beneficiați amândoi în viitor de schimbul de bunuri și de idei. Este vorba despre o filozofie complexă și onestă, diferită de cea a majorității vânzătorilor.

Azi, mai mult ca oricând, la baza oricărei vânzări se află relațiile interumane. În epoca internetului și a rețelelor de socializare, în care avem la dispoziție o mulțime de opțiuni, încrederea reciprocă este cu atât mai importantă. Din această carte vei învăța cum să-ți construiești credibilitatea și cum să pui bazele unei colaborări solide, pe termen lung.

Anul apariției: 2023

Format: e-book

Traducere: Maria Tudose

Autor: Dale Carnegie & Associates

Titlu original: Sell! The Way Your Customers Want to Buy

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1413-7