Bine ai venit!
|
| |
Zig Ziglar, Julie Ziglar Norman - Ebook Acceptă lupta - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Acceptă lupta

Trăiește după regulile vieții
Acceptă lupta este un jurnal de familie – al lui Zig Ziglar, dar și al altora care au redescoperit dragostea unuia pentru celălalt, pentru viață și pentru Dumnezeu în momentele cele mai dificile.

Hilary Hinton „Zig” Ziglar s-a născut pe 6 noiembrie 1926, în Coffee County, Alabama, SUA. A studiat la University of South Carolina, după care a urmat o carieră în vânzări, fiind agentul mai multor companii. În 1968 a devenit vicepreşedintele unei astfel de corporaţii, mutându-se în Dallas, Texas.

Începând cu anul 1970, a început să călătorească în întreaga lume, susţinând seminare pe teme motivaţionale. În paralel, a publicat o serie de cărţi cu foarte mare succes la public. După ce devine baptist, Ziglar începe să integreze învăţăturile creştine în lucrările sale. A murit pe 28 noiembrie 2012.

JULIE ZIGLAR este fiica lui Zig Ziglar, unul dintre cei patru copii ai săi. Ea continuă moștenirea tatălui ei ca vorbitor motivațional și autor. Julie a împărțit scena de-a lungul timpului cu generalul Colin Powell, Rudy Giuliani, președintele George W. Bush, Laura Bush, Howard Putnam, Lou Holtz, Steve Forbes, Sarah Palin și alții.

Cartea scrisă de Zig Ziglar împreună cu fiica sa Julie este una dintre lecturile pe care le-am parcurs la timpul potrivit. Cu cât eu și soția mea înaintăm în vârstă, cu atât conștientizăm că va fi nevoie să ne părăsim casa în care am locuit mai bine de 50 de ani. Dar, cu ajutorul lui Zig, suntem capabili să ne acceptăm lupta cu încredere și speranță.

John Sherrill

Zig Ziglar are încă o lecție valoroasă pentru fiecare dintre noi. Ceea ce contează este să trăiești în prezent, alături de oamenii pe care îi iubești și pentru o cauză în care crezi! El e o sursă de inspirație și o comoară, și fiecăruia dintre noi îi este mai bine tocmai pentru că el își dorește să facă din această lume un loc mai bun.

Seth Godin

Oricine trece prin situații dificile va găsi înțelegere și inspirație în mesajul de încurajare al lui Zig.

Ken Blanchard

Ebook Acceptă lupta - Descriere și informații

Împreună cu fiica sa Julie, Zig Ziglar te invită într-o călătorie prin care să descoperi puterea interioară care te ține în luptă chiar și în cele mai grele momente, atunci când îți dai seama cine ești cu adevărat. Mărturisindu-și neajunsurile și binecuvântările pe care le-a trăit de-a lungul timpului, cunoscutul autor te poartă în noua existență care i-a fost dăruită și pe care a ales să o pună în slujba celorlalți. Chiar și după ce viața l-a pus la încercare, Zig Ziglar a continuat să îi inspire pe oameni, punându-și încrederea în Dumnezeu și în semenii săi ca să își ducă misiunea la capăt cu succes. Tu știi cine ești și al cui ești?

Anul apariției: 2021

Format: e-book

Traducere: Diana Botescu

Autor: Zig Ziglar, Julie Ziglar Norman

Titlu original: Embrace the Struggle. Living Life on Life's Terms

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1099-3