Bine ai venit!
|
| |
Og Mandino - Cel mai vestit vânzător din lume - Curtea Veche Publishing
-40%

Cel mai vestit vânzător din lume

21,00 lei 35,00 lei
Scrisă într-un stil clar și concis, cartea îmbină mitologia și spiritualitatea pentru a face cunoscute principiile care guvernează succesul în vânzări unei audiențe largi. Mesajul cărții nu poate decât să te inspire: pentru a vinde cu succes trebuie să crezi în tine și în acțiunile tale.

Og Mandino (1923–1996) este unul dintre cei mai citiţi autori de literatură motivaţională, cu peste 50 de milioane de cărţi vândute în întreaga lume, publicate în peste 25 de limbi.

A depăşit experienţele dure din anii tinereţii cu ajutorul cărţilor motivaţionale, simţindu-se inspirat mai ales de Napoleon Hill, W. Clement Stone şi Emmet Fox.

A devenit la rândul său un orator desăvârşit (membru al National Speakers Association’s Hall of Fame), susţinând mii de conferinţe şi emisiuni de radio şi televiziune. A fost premiat cu Medalia de Aur Napoleon Hill pentru succesul înregistrat prin cărţile sale. De asemenea, a deţinut funcţia de preşedinte al revistei Success Unlimited.

Cel mai vestit vânzător din lume este una dintre cele mai înălțătoare și mai motivante cărți pe care le-am citit vreodată.

Norman Vincent Peale

O carte clasică, o introducere fără egal în filozofia vânzărilor.

Jodie Buller

O carte ușor de citit care te face să înțelegi importanța tenacității și a încrederii în sine.

Petar Atanasovski

Cel mai vestit vânzător din lume - Descriere și informații

Această carte este o parabolă avându-l în centru pe Hafid, un tânăr din Ierusalimul vremurilor biblice, care învață de la un bătrân negustor rețeta reușitei. Nu este un manual de vânzări, ci o carte din care afli cum să devii un întreprinzător, cum să pornești o afacere din nimic și cum să te educi ca să ai succes.

Anul apariției: 2019

Format: 13 × 20 cm

Număr pagini: 208

Ediția: a III-a

Traducere: Lucian Popescu

Autor: Og Mandino

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-588-700-8