Bine ai venit!
|
| |
Autor

David Rubenstein

David Rubenstein - Carti

David Rubenstein este cofondator și președinte executiv al uneia dintre cele mai mari și mai de succes firme private de investiții din lume, The Carlyle Group. 

A ocupat funcția de președinte al consiliului de administrație de la Duke University și Smithsonian Institution, precum și de copreședinte al consiliului de administrație al Brookings Institution. Este unul dintre primii semnatari ai Giving Pledge și unul dintre cei decorați cu Carnegie Medal of Philanthropy. Prezintă emisiunea The David Rubenstein Show: Peer to Peer Conversations pe posturile Bloomberg TV și PBS.

Originar din Baltimore, a absolvit magna cum laude la Duke University în 1970, unde a fost ales în Phi Beta Kappa, cea mai veche societate onorifică academică din SUA. După Duke, a absolvit University of Chicago Law School, în 1973. Înainte de a deveni cofondator Carlyle, în 1987, a practicat avocatura la New York și la Washington, iar în timpul administrației Carter a fost asistentul adjunct al președintelui pentru politică internă.