Ce-ar fi dacă ne-am inventa propria viață

Descriere

Problemele de comunicare sunt adesea cauza nefericirii şi a singurătăţii noastre. Cum să-ţi dezvolţi intuiţia? Cum să în-drăzneşti să îi spui „nu“ persoanei iubite? Cum înveţi să păstrezi o relaţie importantă? Cum să te respecţi în fiecare zi?
arrow-left

Respectul de sine este legat de coerența, de rigoarea pe care putem să o întreținem între ceea ce resimțim și credem, și ceea ce realizăm cu celălalt sau acceptăm de la acesta. Respectul de sine nu vine de la ceilalți, nu ne este dat, oferit fără efort, el trebuie construit în noi în fiecare clipă, pornind de la valorile noastre și de la alegerile pe care le facem în viață.

– Jacques Salomé

arrow-left

Mă adresez tuturor celor care își asumă responsabilitatea de a acționa personal și imediat în vederea îmbunătățirii relațiilor cu ei înșiși și cu cei din jur. Să comunicăm mai bine pentru a fi mai buni... Să fim mai buni pentru a trăi mai bine... Să trăim mai bine nu doar pentru a supravieţui... Pentru a obţine bucuria vieţii şi respectul faţă de sine.

– Jacques Salomé

Detalii

Anul apariției: 2020
Format: 13.0 × 20.0 cm
Număr pagini: 264
Ediția: a IV-a
Traducere: Cristian Nicolae
Autor: Jacques Salomé
Cod produs: 978-606-44-0600-2
Despre autor

Jacques Salomé

Jacques Salomé (n. 1935) este psihosociolog, formator, scriitor și poet. Și-a obținut licența în psihiatrie socială la École des Hautes Études en Sciences Sociales (Paris). Este fondatorul Centrului de formare în relații interumane „Le Regard fertile“ de la Roussillon-en-Provence și a predat vreme de cincisprezece ani la Université de Lille III. Filiația sa teoretică se revend... >

Pachete

icon-favorite
261,00 lei
icon-favorite
159,00 lei
icon-favorite
160,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
93,00 lei
icon-favorite
1.074,97 lei
icon-favorite
icon-favorite
245,00 lei
icon-favorite

Produse asemănătoare

Ce înseamnă fericirea
icon-favorite
-35%
35,00 lei
Fericire spontană
icon-favorite
-15%
45,00 lei
Crede în tine
icon-favorite
-15%
38,00 lei