Bine ai venit!
|
| |
Dr. Andrew Weil - Carte dezvoltare personală-Fericire spontană - Curtea Veche Publishing
-30%

Carte dezvoltare personală-Fericire spontană

31,50 lei 45,00 lei
Cine nu îşi doreşte să fie fericit? Dar ştim oare cu adevărat ce înseamnă asta? Și, mai ales, cunoaştem piedicile din calea nostră spre ceea ce este , poate, cel mai mare deziderat uman al tuturor timpurilor?

Dr. Andrew Weil este un specialist recunoscut în întreaga lume, un pionier şi un lider în domeniul medicinei integrative, ce reprezintă o nouă abordare a complexităţii sănătăţii fiinţei umane, care se adresează minţii, corpului şi spiritului. Dr. Weil a absolvit studiile medicale şi a urmat studiile de biologie (botanică) la Harvard. Este fondator şi director la Arizona Center for Integrative Medicine la University of Arizona Health Science Center, unde este, totodată, profesor clinician de medicină şi profesor de reumatologie integrativă.
Dr. Weil este specializat în menţinerea unui stil de viaţă sănătos şi în gerontologie. Cărţile lui, apreciate în întreaga lume, ce includ titluri precum Să îmbătrânim sănătos (apărut la Curtea Veche Publishing în 2010) şi Sănătate optimă în 8 săptămâni (Curtea Veche Publishing, 2008) s-au vândut în aproximativ 10 milioane de exemplare.
Este autorul unui buletin informativ lunar, Self Healing, şi are un site propriu, www.drweil.com. Fiind o prezenţă activă în media, întrucât redactează rubrica dedicată medicinei integrative din revista Prevention, şi un invitat permanent al show-urilor cu audienţă naţională, dr. Weil pune la dispoziţia publicului o valoroasă perspectivă şi informaţii preţioase despre modul în care se împletesc în viaţa pacienţilor practicile tradiţionale medicale cu medicina complementară, pentru a optimiza forţa de vindecare naturală a organismului uman.

Un veritabil atlas menit să ne ghideze pe drumul către fericirea autentică

KIRKUS REVIWS

Carte dezvoltare personală-Fericire spontană - Descriere și informații

Bazată pe opera de pionierat a lui Andrew Weil în medicina integrativă, cartea de faţa ne propune o reinterpretare a conceptului de fericire, analizând limitele modelului biomedical în tratarea depresiei şi elaborând unul nou, care se sprijină pe structura indivizibilă a dimensiunii minte-corp. Dr. Weil îmbină armonios teoria şi practica. Bazându-se pe integrarea psihologiei orientale în cea occidentală, el ofera o varietate de metode validate ştiinţific pentru a contracara stările emoţionale negative şi obişnuinţele mentale contraproductive, pentru a ameliora depresia şi anxietatea şi pentru a întari sentimentele de mulţumire şi rezilienţă care conduc la restabilirea echilibrului emoţional. Puse în practică în mod susţinut, aceste metode ne pot ajuta să ne sustragem tendinţei generale a lumii contemporane , pentru care statisticile în ceea ce priveşte depresia sunt mai sumbre ca niciodată.

Anul apariției: 2019

Format: 13.0 x 20.0 cm

Număr pagini: 384

Ediția: a II-a

Traducere: Iustina Cojocaru

Autor: Dr. Andrew Weil

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0205-9