Bine ai venit!
|
| |
Autor

Dr. Andrew Weil

Dr. Andrew Weil - Carti

Dr. Andrew Weil este un specialist recunoscut în întreaga lume, un pionier şi un lider în domeniul medicinei integrative, ce reprezintă o nouă abordare a complexităţii sănătăţii fiinţei umane, care se adresează minţii, corpului şi spiritului. Dr. Weil a absolvit studiile medicale şi a urmat studiile de biologie (botanică) la Harvard. Este fondator şi director la Arizona Center for Integrative Medicine la University of Arizona Health Science Center, unde este, totodată, profesor clinician de medicină şi profesor de reumatologie integrativă.
Dr. Weil este specializat în menţinerea unui stil de viaţă sănătos şi în gerontologie. Cărţile lui, apreciate în întreaga lume, ce includ titluri precum Să îmbătrânim sănătos (apărut la Curtea Veche Publishing în 2010) şi Sănătate optimă în 8 săptămâni (Curtea Veche Publishing, 2008) s-au vândut în aproximativ 10 milioane de exemplare.
Este autorul unui buletin informativ lunar, Self Healing, şi are un site propriu, www.drweil.com. Fiind o prezenţă activă în media, întrucât redactează rubrica dedicată medicinei integrative din revista Prevention, şi un invitat permanent al show-urilor cu audienţă naţională, dr. Weil pune la dispoziţia publicului o valoroasă perspectivă şi informaţii preţioase despre modul în care se împletesc în viaţa pacienţilor practicile tradiţionale medicale cu medicina complementară, pentru a optimiza forţa de vindecare naturală a organismului uman.