Ghid de supraviețuire în universul profesional

Cum să facem față situațiilor stresante

Descriere

Autorul ne împărtășește cu generozitate soluții pentru depășirea crizelor identitare și relaționale la locul de muncă, pentru a învăța să respectăm și să ne facem respectați, pentru a ne proteja integritatea fizică, psihică și morală.
arrow-left

Un fenomen editorial: Salomé este unul dintre puținii autori care scriu nu numai bestselleruri, ci chiar „longselleruri“, adică volume care se vând excelent și după mulți ani de la apariție.

– L’Express

arrow-left

Surprinzătoare, această carte a lui Jacques Salomé a fost întocmită sub forma unor mici texte, a unor mici bijuterii – tot atâtea eseuri meditative asupra valorii muncii și a celui care muncește, asupra satisfacției de a acționa și asupra vieții profesionale.

– Psychologies Magazine

Detalii

Anul apariției: 2021
Autor: Jacques Salome
Ediția: a II-a
Titlu original: Manuel de survie dans le monde de travail
Traducere: Alina Valeria Ciulacu
Copertă: Dora Marian
Număr pagini: 152
Format: 13 x 20 cm
Cod produs: 978-606-44-0750-4
Despre autor

Jacques Salomé

Jacques Salomé (n. 1935) este psihosociolog, formator, scriitor și poet. Și-a obținut licența în psihiatrie socială la École des Hautes Études en Sciences Sociales (Paris). Este fondatorul Centrului de formare în relații interumane „Le Regard fertile“ de la Roussillon-en-Provence și a predat vreme de cincisprezece ani la Université de Lille III. Filiația sa teoretică se revend... >

Pachete

icon-favorite
icon-favorite
152,00 lei
icon-favorite
145,00 lei
icon-favorite
156,00 lei
icon-favorite
155,00 lei
icon-favorite
93,00 lei
icon-favorite
215,00 lei
icon-favorite
200,00 lei