Bine ai venit!
|
| |
Mentori
-25%

Mentori

Cum să ajuți și să te lași ajutat
33,75 lei 45,00 lei
De la toți mentorii săi, obișnuiți sau atipici, Russell Brand a învățat ceva valoros. Printre altele, că trebuie să fii sincer cu tine însuți și cu ceilalți, iar, în cele din urmă, ajutorul de care ai nevoie va veni.

Russell Brand

Russell Brand (n. 1975) este actor, prezentator de emisiuni radio și de televiziune, scriitor și activist. Și-a început cariera cu spectacole de stand-up comedy, devenind, mai târziu, prezentator la MTV. În 2007, a avut primul său rol important, în serialul britanic St. Trinian’s, iar un an mai târziu a jucat în comedia Înșelat de Sarah Marshall. În 2013, a început o colaborare cu săptămânalul britanic de informație și analiză politică New Statesman, devenind cunoscut și ca activist și formator de opinie. În editorialele și aparițiile sale publice, abordează teme și subiecte sociale, politice și culturale precum inegalitatea, dependența de droguri, capitalismul corporatist, schimbările climatice, derapajele mass-media etc.

Mentori, o urmare a bestsellerului Recuperare, ne arată ce câștigăm când căutăm și oferim ajutor, explorând totodată felul în care ne alegem eroii.

Macmillan Publishers

Brand e neîntrecut când vine vorba să se autoparodieze.

The Times

Îndrumătorii lui Brand au fost martori la transformarea lui dintr-un om furios și deziluzionat în persoana profund spirituală care este astăzi.

Kirkus Reviews

Russell Brand are dreptate: ne amăgim când credem că vom fi fericiți doar dacă obținem ce ne dorim.

The Guardian

Cu felul lui excentric de a fi, dar și cu o candoare subversivă și un șarm indiscutabil, Russell răzbește fără teamă dincolo de aparențe. Se luptă cu ideile care ne definesc vremurile, cu istoria care ni se predă și cu realitatea noastră prefabricată.

Rich Roll

O carte scrisă cu suflet și plină de informații folositoare, care prezintă traseul unui erou legendar: de la tinerețea depravată, trecând prin mentorat, până la acceptarea rolului de tată. Sunt mărturii cu adevărat emoționante.

The Guardian

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Mentorul nu este doar un educator și un îndrumător, ci și un om care trebuie să fie total altruist, lipsit de prejudecăți și să cunoască în profunzime realitatea celui care îi cere ajutorul. Uneori nu este căutat și ales, ci întâlnit întâmplător, iar dacă apare această fericită, uneori nesperată, șansă, ai nevoie de un dram de curaj pentru a-l urma fără să îi pui la îndoială intențiile.

Anul apariției: 2022

Format: 13 × 20 cm

Număr pagini: 192

Traducere: Ioana Manolache

Autor: Russell Brand

Titlu original: Mentors. How to Help and Be Helped

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1310-9