Bine ai venit!
|
| |

Imprint

Byblos

Cauți inspirație de la un autor capabil să te poarte prin lumi imaginare, trecute, prezente sau viitoare? Byblos este locul de întâlnire al celor mai importante cărți de beletristică din întreaga lume. Aici poți să te bucuri de un roman rusesc din secolul trecut sau să explorezi un subiect actual adus în prim-plan de către un talentat autor contemporan.

Byblos - alege cartea favorita de la Curtea Veche

37,50 lei

75,00 lei

33,50 lei

67,00 lei

Byblos - 142 produse

Afişare 1 - 24 din 142 (6 pagini)

Byblos, un punct de întâlnire al marilor civilizații trecute și prezente, cuprinde cărți de ficțiune care variază de la faimoase romane rusești din secolele trecute, la proză contemporană ce adresează realitățile curente. Oricare ar fi situația, o operă Byblos, fie că este nume colecție sau nume colecție, plimbă cititorul în lumi necunoscute și îi lărgește orizonturile, purtându-l pe culmile creației marilor autori ai lumii.

Nume precum Sally Rooney, Sándor Márai, Kali Istvan, Diana Evans și Juan Rulfo îmbogățesc portofoliul Byblos, care aspiră să fie o listă de lecturi de cea mai înaltă calitate. Prin cărțile atent curatoriate, ne propunem să păstrăm actuale titluri valoroase, formatoare, dar și să îmbogățim universul imprintului prin autori noi și relevanți.