Telefon Curtea Veche

Țup, salvatoarea iernii

52,00 lei
  • Disponibilitate: Pre-Order
  • Număr pagini: 96
Vârstă recomandată: 6-12 ani.Țup, salvatoarea iernii este o poveste despre un pui de ciocârlie ager la minte, un melc sprinten, cu cochilia plină de cărți și o bufniță vegetariană, care salvează împreună pădurea și aduc iarna.Însă dincolo de povestea frumoasă a acestui miracol, scrisă într-un limbaj..

Vârstă recomandată: 6-12 ani.

Țup, salvatoarea iernii este o poveste despre un pui de ciocârlie ager la minte, un melc sprinten, cu cochilia plină de cărți și o bufniță vegetariană, care salvează împreună pădurea și aduc iarna.

Însă dincolo de povestea frumoasă a acestui miracol, scrisă într-un limbaj fermecător și ilustrată cu ingeniozitate, cartea este o lecție despre prietenie și toleranță. Lumea nu e prezentată din perspectiva oamenilor, ci din cea a animalelor, învățând astfel copiii să empatizeze cu ele, să se raporteze la ele ca la semeni ai lor, să le prețuiască și să le respecte pentru ceea ce sunt. De la Țup, Buhu, Fulger și Tor, cei mici învață să fie darnici și receptivi și să creadă în ei înșiși până la capăt: nu împotriva celorlalți, ci alături de ceilalți, împreună cu ei.

General
Anul apariției 2019
Ediția a II-a
Ilustrații Stela Damaschin-Popa
Număr pagini 96
Format 24,1 x 16,8 cm
Cod produs: 978-606-44-0238-7

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.