Bine ai venit!
|
| |

Poveste de Crăciun

Repovestire
30,00 lei
Așa multe poveşti extraordinare, așa multe personaje extraordinare, așa multe cărţi extraordinare! Citește aceste repovestiri ale celor mai fascinante cărţi ale lumii și vei descoperi că volumele din colecția Real Reads sunt o extraordinară încântare! Bine ai venit în lumea captivantă Real Reads!

Charles John Huffam Dickens (n. 7 februarie 1812, Landport, Regatul Unit – d. 9 iunie 1870, Gads Hill Place, Regatul Unit) a fost un romancier, critic social și scriitor englez.

Charles Dickens a fost un scriitor englez reprezentativ pentru realismul secolului al XIX-lea, cunoscut prin opere precum Marile speranțe, Aventurile lui Oliver Twist, David Copperfield, Martin Chuzzlewit, Dombey și fiul, Timpuri grele, Dugheana cu vechituri (Pravalia cu antichități), Documentele postume ale clubului Pickwich, Nicholas Nickeby, Barnaby Rudge, Poveste despre două orașe (ultimele două, romane istorice).


Gill Tavner a fost profesoară de engleză înainte de a se apuca de scris, iar propriii copii erau mici. De asemenea, a predat limba engleză în Asia de Sud-Est, a lucrat ca meditator, a fost stagiară în departamentul de management al unei companii de asigurări, a fost ghid pentru turiști care făceau excursii în Africa, și-a condus propria afacere și a făcut tatuaje false pe Blackpool Pleasure Beach. Poate că această varietate de slujbe o face o scriitoare așa versatilă.

Fantomele fac ca povestea să fie foarte incitantă, iar imaginile sunt minunate.

Reem, 11 ani

Poveste de Crăciun - Descriere și informații

Ebenezer Scrooge, un bătrân zgârcit şi nefericit, urăşte Crăciunul. Ar putea cineva aşa de egoist, dur şi îngrozitor de singuratic să îşi schimbe felul de a fi?


Într-o noapte cumplită, bietul Scrooge este bântuit de patru stafii. De ce îi arată stafiile scene din trecutul lui? De ce îi înfăţişează alţi oameni, care chiar se bucură de Crăciun? De ce îl fac martor la moartea unui băieţel şi a unui bătrân zgârcit şi nefericit? Vei plânge şi vei râde citind această mult iubită poveste de Crăciun.


Oare Scrooge va considera mereu Crăciunul o „prostie“ sau va învăţa să strige Crăciun fericit! tuturor?

Anul apariției: 2021

Format: 13 × 20 cm

Număr pagini: 64

Ilustrații: Karen Donnelly

Traducere: Elena Tătaru

Autor: Charles Dickens, Gill Tavner

Titlu original: A Christmas Carol

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1051-1