Bine ai venit!
|
| |
Cristina Donovici, Anda Ansheen - Norişorul Roz - Curtea Veche Publishing
-15%
Hardcover

Norişorul Roz

Partea I
42,50 lei 50,00 lei
Norișorul Roz este o lecție despre importanța căutării de sine și un exemplu foarte bun că a fi diferit de ceilalți nu este deloc ceva rău, dimpotrivă

Cristina Donovici s-a născut la Târgu Mureș, în 1974. Este licențiată în Jurnalism și lucrează în televiziune, ca producător de știri. 

Și-a început cariera la radio, încă din timpul facultății. A lucrat doi ani la Radio Contact Târgu Mureș ca redactor-crainic. În 1997, când s-a înființat stația locală ProTV Târgu Mureș, s-a angajat ca reporter. Pentru scurtă vreme a fost editor de știri, apoi producător.

În 2010 a adus pe lume o fetiță, Alexandra. Pentru ea a început să inventeze povești și s-a gândit să le aștearnă pe hârtie, ca să îi rămână amintire. Soțul ei a venit cu ideea unui site unde să publice istorioarele, însoțite de ilustrații, iar mai târziu de înregistrări audio. Așa s-a născut un proiect îndrăzneț, Poveștile Cristinei, iubit deopotrivă de copii și de părinți și care crește de la an la an, împreună cu copiii care îl urmăresc. 

Anda Ansheen este ilustratoare și locuiește în Brașov. A absolvit Facultatea de Artă și Design din Cluj unde a finalizat atât programul de licență și masterul în pictură. A studiat ilustrație în Macerata, Italia, cu o bursă Erasmus. 

Norişorul Roz - Descriere și informații

Descoperind că este diferit de frații săi, Norișorul Roz caută să-și găsească menirea în lume. Încercând să descopere cum de este așa diferit și ce să facă ca să-și găsească locul, Norișorul Roz are parte de o minunată aventură, la capătul căreia va descoperi acceptarea propriei unicități.

Cartea este, înainte de toate, o invitaţie de a păşi într-o lume minunat ilustrată, plină de personaje magice, care va fermeca pe oricine îi trece pragul. Ea este, în acelaşi timp, o lecţie despre importanţa căutării de sine şi un exemplu foarte bun a ideii că a fi diferit de ceilalţi nu este deloc ceva rău, ci dimpotrivă.

Pentru copiii mici, care se tem de întuneric, povestea Norișorului Roz este cadoul perfect. Cartea este, înainte de toate, o invitație de a păși într-o lume minunat ilustrată, plină de personaje magice, care va fermeca pe oricine îi trece pragul.

Anul apariției: 2019

Format: 20.0 x 20.0 cm

Număr pagini: 36

Copertă: cartonată

Ilustrații: Anda Ansheen

Autor: Cristina Donovici

Format ediție: Hardcover

ISBN : 978-606-44-0429-9