Bine ai venit!
|
| |

Isadora Moon merge la balet

Jumătate vampir, jumătate zână, întru totul unică!
45,00 lei
Isadora îndrăgește noaptea, liliecii și costumul negru de balet, dar și soarele strălucitor, bagheta magică și îl adoră pe Iepurașul Roz. Dar, la ridicarea cortinei… unde-i Iepurașul Roz?

Harriet Muncaster (n. 1988) s-a născut în Arabia Saudită, iar familia ei s-a întors în Anglia pe când ea avea un an și jumătate. În prezent locuiește împreună cu soțul și fiica ei la țară, în Bedfordshire. A studiat ilustrație de carte la Norwich University College of Art și a terminat un master în ilustrație de carte pentru copii la Ruskin University în 2012.

Prima sa carte pentru cei mici, I Am a Witch's Cat, a primit Premiul Blue Hen Book. Seria Isadora Moon a început să apară începând cu 2016. În 2019, la Târgul de Carte de la Madrid, Muncaster s-a situat printre primii trei cei mai cumpărați autori.

Scriitoarei îi place cel mai mult să se întâlnească cu micuții cititori, care de multe ori se îmbracă în culorile Isadorei și ale ei: roz și negru.

Isadora Moon merge la balet - Descriere și informații

Vârstă recomandată: 6-10 ani


Mama ei este zână, tatăl este vampir, iar ea este câte puțin din amândouă!


În ultima vreme Isadora a exersat mult la balet și a organizat spectacole pentru mama și tatăl ei. A descoperit că pelerina de vampir a tatălui ei poate fi o cortină excelentă pentru scenă!


Într-o zi are ocazia să vadă un spectacol adevărat de balet într-o excursie cu clasa. Însă, când află că părinții ei o vor însoți în excursie, Isadora își face griji că s-ar putea să nu fie ca mămicile și tăticii normali. Dar are probleme și mai mari atunci când Iepurașul Roz dispare. Va putea să-l găsească înainte de ridicarea cortinei?

Anul apariției: 2020

Format: 13.0 x 18.5 cm

Număr pagini: 128

Ediția: a II-a

Traducere: Cornelia Dumitru

Autor: Harriet Muncaster

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0686-6