Bine ai venit!
|
| |
Paul Gabriel Sandu - Libelula de foc - Curtea Veche Publishing
-10%

Libelula de foc

46,80 lei 52,00 lei
V-ați întrebat vreodată cum s-au născut anotimpurile; sau cum au apărut pe lume culorile; sau ce caută stelele căzătoare pe pământ? Dacă vreți să aflați răspunsul la toate aceste întrebări și la încă multe altele, nu trebuie decât să citiți povestea uimit.

Paul Gabriel Sandu a studiat filozofia la București, Tübingen și Freiburg. În 2018 și-a primit doctoratul în filozofie de la Universitatea Albert-Ludwigs din Freiburg. Printre publicațiile și articolele academice, el a tradus și lucrări ale lui Schelling, Heidegger și Habermas în limba română. Este cadru didactic asociat SNSPA, București.

O carte minunată, care va învăța copiii mai mari sau mai mici ce înseamnă prietenia și cum toate lucrurile bune se construiesc cu multă răbdare.

Editor

Libelula de foc - Descriere și informații

Vârsta recomandată: 7-12 ani


O poveste despre cum prietenia dintre o libelulă micuță, dar curajoasă, și prietenul ei, Clio, un șoricel curios și neastâmpărat, salvează lumea de la o iarnă eternă și aduce pe Pământ primăvara. Aventura lor plină de obstacole, de întâlniri neașteptate și de surprize, care-i poartă printr-o lume stranie și magică, dar căzută sub vraja iernii, este o dovadă că adevăratele miracole trebuie căutate în noi înșine și că orice sfârșit poartă în el semințele unui nou început.

Anul apariției: 2020

Format: 16.5 X 23.5 cm

Număr pagini: 80

Ilustrații: Anca Smărăndache

Autor: Paul Gabriel Sandu

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0731-3