Bine ai venit!
|
| |
Libelula de foc
-25%

Libelula de foc

39,00 lei 52,00 lei
V-ați întrebat vreodată cum s-au născut anotimpurile; sau cum au apărut pe lume culorile; sau ce caută stelele căzătoare pe pământ? Dacă vreți să aflați răspunsul la toate aceste întrebări și la încă multe altele, nu trebuie decât să citiți povestea uimit.
Nr. pagini: 80 Format: 16.5 X 23.5 cm Categorii: Cărți, Autori români, Ficțiune pentru copii, Povești , Clcc Imprint: Descriptoare: , , ,

Paul Gabriel Sandu

Paul Gabriel Sandu a studiat filozofia la București, Tübingen și Freiburg. În 2018 și-a primit doctoratul în filozofie de la Universitatea Albert-Ludwigs din Freiburg. Printre publicațiile și articolele academice, el a tradus și lucrări ale lui Schelling, Heidegger și Habermas în limba română. Este cadru didactic asociat SNSPA, București.

O carte minunată, care va învăța copiii mai mari sau mai mici ce înseamnă prietenia și cum toate lucrurile bune se construiesc cu multă răbdare.

Editor

Vârsta recomandată: 7-12 ani


O poveste despre cum prietenia dintre o libelulă micuță, dar curajoasă, și prietenul ei, Clio, un șoricel curios și neastâmpărat, salvează lumea de la o iarnă eternă și aduce pe Pământ primăvara. Aventura lor plină de obstacole, de întâlniri neașteptate și de surprize, care-i poartă printr-o lume stranie și magică, dar căzută sub vraja iernii, este o dovadă că adevăratele miracole trebuie căutate în noi înșine și că orice sfârșit poartă în el semințele unui nou început.

Anul apariției: 2020

Format: 16.5 X 23.5 cm

Număr pagini: 80

Ilustrații: Anca Smărăndache

Autor: Paul Gabriel Sandu

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0731-3