Bine ai venit!
|
| |
Învățătorii de Grijă. Sânziana, fata Soarelui
-10%
Hardcover

Învățătorii de Grijă. Sânziana, fata Soarelui

Cartea a III-a
80,10 lei 89,00 lei
Rocky a rămas alături de Sânziana, Piciuʼ și Junior, dar care va fi noua lui misiune? Povestea Învățătorilor de Grijă continuă într-o lume fantastică locuită de Iele, Vâlve, Zgripțori și Brehne, de la care vom afla cât de important e ca, în orice situație, oricât de dificilă, să rămâi om.

Alex Donovici

Alex Donovici (n. 30 iulie 1975) a absolvit în 1994 Liceul de Matematică-Fizică „Traian” din Deva. A urmat cursurile Facultății de Litere, Filosofie și Istorie de la Universitatea de Vest din Timișoara, secția Jurnalistică-Engleză. La finalizarea studiilor, în august 1998, a fost angajat la Pro TV Deva ca reporter, fiind detașat în septembrie 2000 la București, unde lucrează și acum ca Head of the News Desk. Prima carte publicată, Țup. IMPOSIBIL e doar un cuvânt, a apărut în mai 2018. Au urmat Țup, salvatoarea iernii, O iarnă de povești (împreună cu Cristina Donovici), Țup și Pădurea Încremenită, Țup. Nu ai nevoie de aripi ca să poți zbura, Țup în Lumea NouăȚup și Influențerii BineluiÎntâmplări vindecătoare (împreună cu Cristina Donovici), Comoara lui Ben, Ale și sufletul cărțilorPoveștile prieteniei și seria Învățătorii de Grijă, care s-a deschis în 2021 cu volumul Salvatorii și a continuat în 2022 cu Rocky

Alex Donovici este, înainte de orice, tatăl Alexandrei, o fetiță frumoasă și tare isteață. Apoi, este soțul Cristinei Donovici, iar împreună au pus bazele proiectului Poveștile Cristinei, un site cu povești audio, scrise de ei pentru fetița lor. 

Este cel mai tradus autor român de literatură pentru copii, drepturile pentru cărțile sale fiind vândute deja în 11 țări de pe 4 continente. 

Aproape toți oamenii buni din jurul lui Alex și al Cristinei Donovici s-au alăturat proiectului lor.

Totul despre mame

Alex și Cristina Donovici au înregistrat un record absolut, care a pus pe jar tipografiile, librăriile și depozitele de carte.

life.ro

O noapte de vară, un luminiș într-o pădure întunecată, o bătrână misterioasă lângă un rug arzând și, în fața ei, câinele Rocky, Sânziana și prietenii lor curajoși. Au trecut prin probe de foc și pericolul încă pândește pe tărâmul fermecat al Pădurii Negur. Vor reuși ei să-și descopere puterile și să învingă forțele răului? Citiți aici noile aventuri ale teckelului Rocky și ale protejatei sale, care e un pic mai mult decât o simplă fată de doisprezece ani.

Alex Donovici este cel mai tradus autor român de literatură pentru copii

Anul apariției: 2023

Număr pagini: 232

Ilustrații: Leonid Gamarț

Autor: Alex Donovici

Format ediție: Hardcover

ISBN : 978-606-44-1444-1