Bine ai venit!
|
| |
Steven C. Hayes - O minte liberă - Curtea Veche Publishing
-15%

O minte liberă

Cum să pivotăm către ceea ce contează
63,75 lei 75,00 lei
Acest volum bine documentat, plin de umor și confesiuni emoționante, ne propune soluții pe cât de neobișnuite, pe atât de simple, ba chiar distractive. Punându-le în practică, vom scăpa de constrângerile autoimpuse, ne vom redobândi liniștea sufletească și vom învăța să acționăm în acord cu adevăratele noastre idealuri.

Steven C. Hayes (n. 1948) este profesor la University of Nevada, Departamentul de Psihologie, unde a pus și bazele programului de analiză comportamentală. A publicat 45 de cărți și peste 650 de articole de specialitate. A dezvoltat teoria cadrelor relaționale și terapia prin acceptare și angajament. A fost președinte al Division 25 of the American Association of Applied and Preventive Psychology și al altor societăți științifice și profesionale, precum Association for Contextual Behavioral Science.

I‑au fost acordate premiile Exemplary Contributions to Basic Behavioral Research and Its Applications din partea Division 25 of American Association of Applied and Preventive Psychology, Impact of Science on Application din partea Society for the Advancement of Behavior Analysis și Lifetime Achievement din partea Association for Behavioral and Cognitive Therapy. A fost declarat de către Institute of Scientific Information unul dintre cei mai importanți psihologi din lume.

Toți cei afectați de anxietate, depresie sau orice fel de suferință și care năzuiesc să atingă echilibrul emoțional ar trebui să descopere concluziile surprinzătoare cuprinse în această lucrare bine scrisă și ușor de citit.

David H. Barlow

Unul dintre cele mai utile instrumente descoperite de-a lungul anilor în care am studiat dezvoltarea personală este terapia prin acceptare și angajament. În acest volum, Hayes o descrie mai minuțios și mai clar ca niciodată.

Mark Manson

Hayes combină precizia omului de știință cu sensibilitatea poetului pentru a ne elibera, ca să devenim mai iubitori și pe deplin umani. A scris o carte extraordinară de dezvoltare personală, pentru oameni care nici nu și-au închipuit că vor citi vreodată așa ceva.

Allen Frances

Cartea lui Steven Hayes conține o mulțime de observații și informații prețioase care ar putea schimba modul în care ne raportăm la suferință atât pe plan individual, cât și la nivel de societate.

Martha Beck

Ideile și recomandările prezentate aici ne ajută să înțelegem ce este cu adevărat important pentru noi, astfel încât să putem trăi mai liberi, mai curajoși și mai fericiți.

Kelly McGonigal

Secretul evoluției conștiinței este cultivarea unei minți flexibile – receptivă, ancorată în realitate, eliberată și în acord cu valorile profunde –, iar Steven Hayes se pricepe de minune să ne arate cum să facem acest lucru.

Tara Brach

Steven C. Hayes ne prezintă o metodă prin care putem ajunge să ne eliberăm din punct de vedere emoțional, pivotând de la autolimitare la conștientizare de sine și la acțiune pozitivă.

Gabor Maté

Plină de compasiune, utilă și demnă de încredere, cartea lui Hayes ne dezvăluie o cale eficientă spre o viață împlinită.

Susan David

Vezi mai mult

Vezi mai putin

O minte liberă - Descriere și informații

Cum se face că, deși suntem asaltați de mesaje motivaționale, ne scufundăm tot mai adesea în depresie și anxietate ca în niște nispuri mișcătoare din care nu putem scăpa oricât ne-am zbate? Motivul, spune Steven C. Hayes, este că ne-am construit o poveste despre noi înșine pornind de la îndemnurile dictatoriale ale societății, manifestate în minte sub forma unui eu tiranic. Din cauza acestui personaj care, paradoxal, pare mânat de intenții bune, orice situație poate fi interpretată ca amenințare. Prin urmare devenim din ce în ce mai stresați.

Anul apariției: 2021

Format: 15 × 23 cm

Număr pagini: 480

Traducere: Daniela Preda

Autor: Steven C. Hayes

Titlu original: A Liberated Mind. How to Pivot Toward What Matters

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1071-9