Wayne W. Dyer
BIOGRAFIE

Wayne W. Dyer (10 mai 1940 - 29 august 2015) este autor și conferențiar de renume internațional în domeniul dezvoltării personale. Are un doctorat în consiliere educațională la Wayne State University și, un timp, a fost profesor asociat la St. John’s University din New York.

Dyer este autor a 30 de cărți, a numeroase programe pe suport audio și video și a apărut în mii de emisiuni de radio și televiziune. Cărțile Manifest your destiny, Wisdom of ages, There’s a Spiritual Solution to Every Problem și bestsellerurile desemnate de publicăția New York Times: 10 Secrets for Success and Inner Peace, The Power of Intention și Inspiration au marcat nu doar piață editorială americană, ci și percepția publica a unui domeniu de activitate: educația. În consecință, Wayne Dyer este supranumit în SUA „părintele motivației“.

Descriere Această carte ar trebui citită în maniera în care mergi la sală sau alergi să prinzi metroul. Este gimnastică pentru minte și suflet, iar la final vei deveni mai rezistent și mai puternic în fața vieții.