Beau Lotto
Autor

Beau Lotto

Autori străini Biblioterapia Cărți Noutăți Psihologie

BIOGRAFIE

BEAU LOTTO este un bine-cunoscut cercetător și profesor de neuroștiințe de la Universitatea din Londra. În 2001, a înființat The Lab of Misfits (Laboratorul inadaptaţilor), o versiune modernă a experimentelor ştiinţifice care nu mai sunt îngrădite de graniţele fizice ale unui laborator tradiţional. Acesta s-a aflat vreme de doi ani în Muzeul Ştiinţei din Londra, devenind primul laborator deschis publicului, unde vizitatorii au putut participa la experimente ştiinţifice cât se poate de veridice.

Împreună cu alţi colegi, Beau Lotto a scris articole pe diverse teme, cum ar fi: percepţia umană, percepţia vizuală la albine, neurofiziologie, dezvoltarea celulară şi moleculară a creierului, muzica digitală, teoria sistemelor complexe, inteligența artifi-cială, arhitectură, teatru și design.

Deviază
-5%

58,00 lei

55,10 lei

Descriere Deviază este o carte care se joacă, literalmente, cu iluzia, explicându-ți magia vieții și oferindu-ți în același timp șansa să te minunezi de frumusețea ei. Mesajul? Devino un deviant, adică un creator adevărat.