Bine ai venit!
|
| |
Autor

Sheryl Paul

Sheryl Paul - Carti

Sheryl Paul a crescut în Los Angeles. Având părinți psihoterapeuți, limbajul și teoriile psihologiei s-au pus în mișcare de timpuriu în sufletul său. De când avea 6 ani a ținut cu sfințenie un jurnal, în care și-a descris visele, și-a scris poeziile și a reflectat la trăirile ei zilnice. A scris în jurnal și că atunci când va crește îi va ajuta pe oameni să-și exploreze tărâmurile interioare.

În 1997 a absolvit Pacifica Graduate Institute, un program specializat în psihologie profundă jungiană, cu master în terapie. Ulterior, avea să scrie prima sa carte, The Conscious Bride, care explorează aspectele vulnerabile ale nunții, ca ritual de trecere, și a doua sa carte, The Conscious Bride’s Wedding Planner. A fost de câteva ori invitată la The Oprah Winfrey Show și la Good Morning America, precum și la alte emisiuni și publicații de top de nivel mondial. Prin blogul, cărțile și cursurile sale, Sheryl ajută mii de oameni din întreaga lume să-și găsească drumul pe tărâmul anxietății.

Sheryl și soțul ei locuiesc în Colorado, unde îi cresc pe cei doi copii ai lor.

Sheryl Paul este autoare și terapeută în tradiția psihologiei profunde. Pentru mai multe informații accesează conscious-transitions.com.