Bine ai venit!
|
| |
Michael A. Singer - Carte dezvoltare personală-În căutarea adevărului - Curtea Veche Publishing
-30%

Carte dezvoltare personală-În căutarea adevărului

21,00 lei 30,00 lei
O căutare atotcuprinzătoare a Adevărului, bazată pe descoperirile psihologiei, ale fizicii, ale biologiei, precum și pe doctrinele religioase occidentale și orientale.

Michael A. Singer este autorul mai multor bestselleruri New York Times, publicate în întreaga lume. În urma unei revelaţii avute în timpul studiilor doctorale, descoperă înţelepciunea orientală. În 1975 fondează Templul Universului, un centru de yoga și de meditaţie în care oameni de diferite religii se întâlnesc pentru a cultiva pacea interioară și pentru a acorda atenție dezvoltării lor spirituale.
La Curtea Veche Publishing s-a tradus în anul 2017 cartea sa The Search for Truth (În căutarea adevărului).

Multe dintre adevărurile prezentate în cartea de față sunt atât de profunde, încât își află repede locul în viața noastră de zi cu zi și nu mai pot fi ignorate. Recomand volumul lui Michael A. Singer tuturor celor care caută adevărul — tineri și vârstnici.

Dr. Irving J. Goffman

În căutarea adevărului oferă acea punte îndelung căutată între „omul de știință“ și „omul spiritual“. E o veritabilă capodoperă.

Eloise Page

Carte dezvoltare personală-În căutarea adevărului - Descriere și informații

Michael A. Singer investighează cunoştinţele acumulate de umanitate pentru a afla un model al omului şi a răspunde astfel la întrebarea: cine sunt și în ce raport mă aflu cu Universul? În căutarea adevărului este o încercare filozofică de a afla sensul vieţii, o călătorie care te va purta în adâncurile fiinţei tale şi te va ajuta să-ţi descoperi Sinele Spiritual.


Adevărurile revelate la fiecare pas îţi vor transforma viziunea asupra vieții! Odată ce dobândeşti gradul de introspecţie necesar, vei putea experimenta toate aceste lucruri la un nivel profund şi te vei vedea pe tine însuţi, dar şi lumea din jur, într o nouă lumină.


Michael A. Singer reconciliază cunoaşterea ştiinţifică occidentală cu înţelepciunea orientală pentru a da un răspuns fundamental singurei chestiuni realmente semnificative pentru cercetare — Adevărul din spatele existenței noastre pe Pământ!

Anul apariției: 2017

Format: 13.0 x 20.0 cm

Număr pagini: 208

Traducere: Cornelia Dumitru

Autor: Michael A. Singer

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-588-994-1