Steven C. Hayes
BIOGRAFIE

Steven C. Hayes (n. 1948) este profesor la University of Nevada, Departamentul de Psihologie, unde a pus și bazele programului de analiză comportamentală. A publicat 45 de cărți și peste 650 de articole de specialitate. A dezvoltat teoria cadrelor relaționale și terapia prin acceptare și angajament. A fost președinte al Division 25 of the American Association of Applied and Preventive Psychology și al altor societăți științifice și profesionale, precum Association for Contextual Behavioral Science.

I‑au fost acordate premiile Exemplary Contributions to Basic Behavioral Research and Its Applications din partea Division 25 of American Association of Applied and Preventive Psychology, Impact of Science on Application din partea Society for the Advancement of Behavior Analysis și Lifetime Achievement din partea Association for Behavioral and Cognitive Therapy. A fost declarat de către Institute of Scientific Information unul dintre cei mai importanți psihologi din lume.

O minte liberă
-5%

75,00 lei

71,25 lei

Descriere Acest volum bine documentat, plin de umor și confesiuni emoționante, ne propune soluții pe cât de neobișnuite, pe atât de simple, ba chiar distractive. Punându-le în practică, vom scăpa de constrângerile autoimpuse, ne vom redobândi liniștea sufletească și vom învăța să acționăm în acord cu adevăratele noastre idealuri.