Însușiri modificate
-15%

Însușiri modificate

Știința și arta meditației

Descriere

Ce-ar fi dacă ne-am putea antrena mintea, așa cum ne antrenăm corpul? Când funcționează și când nu funcționează meditaţia? Ajută pe toată lumea? Sunt beneficiile sale diferite în funcție de exercițiile făcute? Aceste întrebări, dar și altele de același fel sunt cele care i-au determinat pe Daniel Goleman şi Richard Davidson să scrie cartea de faţă.
arrow-left

Doi dintre cei mai influenți cercetători din lume au scris cartea supremă despre meditaţie. Bazată pe studii riguroase şi cu adevărat lămuritoare, Însuşiri modificate este o lectură obligatorie pentru toţi cei interesaţi de potenţialul ascuns al minţii umane.

– Daniel Gilbert, autorul bestsellerului În căutarea fericirii

arrow-left

Iată o carte care îţi poate schimba viaţa. Daniel Goleman şi Richard Davidson îţi arată nu doar puterea formidabilă pe care o are meditaţia, ci şi cele mai inteligente metode de a o practica pentru a obţine maximum de beneficii. Însuşiri modificate este ghidul tău pentru o viaţă mai ancorată în prezent, mai plină de compasiune şi mai împlinită – cine nu îşi doreşte asta?

– Arianna Huffington, autoarea bestsellerului Revoluția somnului

Detalii

Anul apariției: 2018
Format: 14.5 x 20.5 cm
Număr pagini: 400
Traducere: Mihaela Răileanu
Autor: Daniel Goleman, Richard J. Davidson
Cod produs: 978-606-44-0069-7
Despre autor

Daniel Goleman

Daniel Goleman (n. 7 martie 1946) și-a creat o reputație mondială de jurnalist și cercetător în psihologie clinică și științe comportamentale, domenii în care a obținut doctoratul la Harvard. A fost redactor la The New York Times pe teme de știință, iar pentru articolele sale a fost nominalizat de două ori la Premiul Pulitzer.

>

Richard J. Davidson

Richard J. Davidson (n. 12 decembrie 1951) este profesor de psihologie şi psihiatrie la Universitatea din Wisconsin Madison şi este fondatorul Center for Mind and Brain din cadrul Universităţii California Davis. A absolvit Universitatea Harvard, unde a obţinut titlul de doctor în psihologia personalității, psihopatologie şi psihofiziologie.
citeşte mai mult

Produse asemănătoare

Căutarea cerului albastru
icon-favorite
-15%
Un pământ nou
icon-favorite
-15%
47,00 lei
Antrenează-ţi creierul!
icon-favorite
-15%
Super mintea
icon-favorite
-15%
55,00 lei
Una cu viața
icon-favorite
-5%
40,00 lei

Pachete

icon-favorite
145,00 lei
icon-favorite
140,00 lei
icon-favorite
144,49 lei
icon-favorite
149,00 lei
icon-favorite
160,00 lei
icon-favorite
270,00 lei
icon-favorite
200,00 lei
icon-favorite
291,00 lei
icon-favorite