Creierul și inteligența emoțională

Noi perspective

Descriere

Care este legătura dintre creativitate, motivație, stres, empatie și neuroplasticitate și inteligența emoțională?
arrow-left

Potrivit lui Daniel Goleman, pentru a lua o decizie bună, avem nevoie de sentimente referitoare la ceea ce gândim. Ideile şi cercetările ştiinţifice pe care le prezintă în acest volum sunt foarte importante în climatul economic actual – procesul de luare a deciziilor este crucial pentru orice lider. Cartea sa abordează acea parte a biologiei creierului care susţine funcţionarea componentelor inteligenţei emoţionale, printre care conştiinţa de sine, empatia, autocontrolul şi creativitatea!

– Jennifer Ringler

arrow-left

Cartea lui Daniel Goleman este ideală pentru pedagogii care încearcă să înţeleagă atât sistemul emoţional al elevilor, cât şi pe al lor. Autorul dezvăluie caracteristicile definitorii ale inteligenţei emoţionale, care o diferenţiază de IQ. Pe baza observaţiilor sale şi a descoperirilor oamenilor de ştiinţă din diverse domenii, Goleman stabilește care sunt conexiunile dintre ariile cerebrale şi componentele inteligenţei emoţionale.

– Lauren O'Neil

Detalii

Anul apariției: 2018
Autor: Daniel Goleman
Ediția: a II-a
Traducere: Gabriela Alexandra Bănică
Număr pagini: 112
Format: 13.0 x 20.0 cm
Cod produs: 978-606-44-0044-4
Despre autor

Daniel Goleman

Daniel Goleman (n. 7 martie 1946) și-a creat o reputație mondială de jurnalist și cercetător în psihologie clinică și științe comportamentale, domenii în care a obținut doctoratul la Harvard. A fost redactor pentru The New York Times pe teme de știință, iar pentru articolele sale a fost nominalizat de două ori la Premiul Pulitzer.

>

Pachete

icon-favorite
291,00 lei
icon-favorite
155,00 lei
icon-favorite
261,00 lei
icon-favorite
92,00 lei
icon-favorite
200,00 lei
icon-favorite
152,00 lei
icon-favorite
245,00 lei
icon-favorite
1.074,98 lei
icon-favorite
156,00 lei