Creierul și inteligența emoțională
-15%

Creierul și inteligența emoțională

Noi perspective

Descriere

Care este legătura dintre creativitate, motivație, stres, empatie și neuroplasticitate și inteligența emoțională?
arrow-left

Cartea lui Daniel Goleman este ideală pentru pedagogii care încearcă să înţeleagă atât sistemul emoţional al elevilor, cât şi pe al lor. Autorul dezvăluie caracteristicile definitorii ale inteligenţei emoţionale, care o diferenţiază de IQ. Pe baza observaţiilor sale şi a descoperirilor oamenilor de ştiinţă din diverse domenii, Goleman stabilește care sunt conexiunile dintre ariile cerebrale şi componentele inteligenţei emoţionale.

– Lauren O'Neil

arrow-left

Potrivit lui Daniel Goleman, pentru a lua o decizie bună, avem nevoie de sentimente referitoare la ceea ce gândim. Ideile şi cercetările ştiinţifice pe care le prezintă în acest volum sunt foarte importante în climatul economic actual – procesul de luare a deciziilor este crucial pentru orice lider. Cartea sa abordează acea parte a biologiei creierului care susţine funcţionarea componentelor inteligenţei emoţionale, printre care conştiinţa de sine, empatia, autocontrolul şi creativitatea!

– Jennifer Ringler

Detalii

Anul apariției: 2018
Format: 13.0 x 20.0 cm
Număr pagini: 112
Ediția: a II-a
Traducere: Gabriela Alexandra Bănică
Autor: Daniel Goleman
Cod produs: 978-606-44-0044-4
Despre autor

Daniel Goleman

Daniel Goleman (n. 7 martie 1946) și-a creat o reputație mondială de jurnalist și cercetător în psihologie clinică și științe comportamentale, domenii în care a obținut doctoratul la Harvard. A fost redactor la The New York Times pe teme de știință, iar pentru articolele sale a fost nominalizat de două ori la Premiul Pulitzer.

>

Pachete

icon-favorite
220,00 lei
icon-favorite
149,00 lei
icon-favorite
192,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
270,00 lei
icon-favorite
783,98 lei
icon-favorite

Pachet

NLP

237,64 lei
icon-favorite
145,00 lei
icon-favorite
618,00 lei
icon-favorite
215,00 lei