Bine ai venit!
|
| |
Eckhart Tolle - Carte dezvoltare personală-Un pământ nou - Curtea Veche Publishing
-30%
Hardcover

Carte dezvoltare personală-Un pământ nou

Trezirea conștiinței umane
42,00 lei 60,00 lei
Tolle explică amănunțit cum atașamentul nostru față de ego creează disfuncții care conduc la mânie, gelozie și nefericire, arătându-ne totodată cum să trezim în noi o conștiință cu totul nouă și cum să pășim pe calea unei existențe cu adevărat împlinite.
Eckhart Tolle (n. 16 februarie 1948) este considerat unul dintre cei mai originali şi mai inspiraţi călăuzitori spirituali ai timpului nostru. S‑a născut în Germania, unde şi‑a petrecut primii 13 ani din viaţă. După ce a absolvit Universitatea din Londra, a devenit cercetător şi îndrumător la Universitatea Cambridge. La 29 de ani, în urma unei transformări spirituale profunde, vechea sa identitate a fost literalmente dizolvată şi viaţa i s‑a schimbat radical. Următorii ani şi i‑a dedicat înţelegerii, integrării şi aprofundării acestei transformări, care a marcat începutul unei pasionante experienţe spirituale. Eckhart Tolle nu s‑a aliniat niciunei tradiţii sau religii, dar nici nu a respins vreuna. Învăţăturile sale transmit un mesaj simplu şi în acelaşi timp profund, cu claritatea şi simplitatea vechilor maeştri spirituali: există o cale către eliberarea de suferinţă şi dobândirea păcii interioare.

Un pământ nou este un semnal de trezire pentru întreaga planetă, transmis fiecărui om în parte.

Oprah Winfrey

O călătorie blândă, una care te poate duce în locul foarte special al conștientizării și înțelegerii profunde.

Neale Donald Walsch

Cartea ne ajută să nu mai fim egoiști și ne deschide calea spre cea mai bună versiune a noastră. Ne îndeamnă să nu ne mai generăm propria suferință, să nu ne mai gândim obsesiv la trecut sau la cum ar putea să fie viitorul și să trăim în prezent.

USA Today

Eckhart Tolle este un geniu din altă lume.

Chris Evans

Nicio altă carte nu a avut impact asupra mea așa cum a avut Un pământ nou.

Santa Montefiore

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Carte dezvoltare personală-Un pământ nou - Descriere și informații

Cu ghidul spiritual Puterea prezentului, Eckhart Tolle, unul dintre cei mai originali şi mai inspiraţi călăuzitori spirituali ai timpului nostru, a inspirat milioane de cititori să descopere libertatea și bucuria unei vieți trăite pe tărâmul lui „acum“. În cartea Un pământ nou, autorul înaintează pe calea deschisă de această idee și arată cum conștiința umană poate înflori prin diminuarea egoului, esențială atât pentru a dobândi fericirea personală, cât și pentru a clădi o lume în afara conflictului și a suferinței.

Anul apariției: 2022

Format: 15 × 23 cm

Număr pagini: 336

Ediția: a V-a

Traducere: Carmen Ștefania Neacșu

Autor: Eckhart Tolle

Titlu original: A New Earth

Format ediție: Hardcover

ISBN : 978-606-44-1126-6