Răsfoiește rasfoieste

Fericit fără motiv
-15%

Fericit fără motiv

7 paşi pentru a obţine fericirea interioară

50,00 lei

42,50 lei

star-icon

 Bestseller New York Times

Descriere

Spre deosebire de cărţile care vă îndeamnă să căutaţi lucrurile şi activităţile ce vă fac fericit, aceasta vă asigură că fericirea profundă şi de durată vine din acele credinţe ce nu vă pot fi luate de nimeni.
arrow-left

Cu această carte, Marci Shimoff a dat lovitura… În mod sigur, dacă îi urmaţi sfaturile extraordinare, veţi cunoaşte fericirea de-o viaţă.

– Jack Canfield

arrow-left

Fericirea pe care o am nu mi-a fost dată de lume, aşadar lumea nu mi-o poate lua.

– Shirley Caesar

arrow-left

Nu vă puteţi lăsa pe mâna circumstanţelor, dacă vă doriţi o fericire de durată. Ea trebuie să vină din interior. Fiind bazată pe cercetări ştiinţifice şi pe experienţele unor oameni cu adevărat fericiţi, această carte vă arată pas cu pas cum trebuie să procedaţi.

– Mehmet C. Oz

Detalii

Anul apariției: 2020
Format: 13 x 20 cm
Număr pagini: 424
Ediția: a II-a
Traducere: Liliana Andronache
Autor: Marci Shimoff, Carol Kline
Titlu original: Happy for No Reason
Cod produs: 978-606-44-0699-6
Despre autor

Carol Kline

Carol Kline este coautoare a 5 cărţi, care s-au vândut în peste 5 milioane de exemplare, din seria Supă de pui pentru suflet. În 2006, a colaborat cu Jack Canfield şi Gay Hendricks la scrierea cărţii You’ve Got to Read This Book: 55 People Tell the Story of the Book That Changed Their Life.
Deţine o licenţă în literatură, activează ca scriitor şi editor independent începând c... >

Marci Shimoff

Marci Shimoff este expertă în terapia fericirii şi în consilierea transformaţională, inspirând de-a lungul anilor milioane de oameni din întreaga lume, prin mesajul său despre infinitele posibilităţi pe care ni le rezervă viaţa. Important orator motivaţional, ea a creat programe pentru diferite tipuri de public şi organizaţii, inclusiv pentru o serie de... >

citeşte mai mult

Pachete in care este inclus